Cinta melalui Agen Cari Jodoh??

Assalamualaikum.. HyePP!!
Cinta tak dapat dipaksa. Ada kalanya cinta datang tanpa diduga. Meskipun kadang-kadang kita tak perasan pun orang yang berada di depan mata kita itulah jodoh kita. Cinta kadang-kadang kita tak menyedarinya, bila dah kehilangan atau berjauhan, barulah kita sedar yang cinta itu wujud dalam diri kita. Jangan memaksa diri untuk menerima cinta baru dek kerana paksaan atau tekanan. 
Agen cari jodoh?? Tak payah la nak ikut sangat. Percayalah yang cita akan datang dengan sendirinya. Walaupun lambat, tapi percayalah yang cinta itu bukan perlu dicari kerana ia akan datang dengan sendirinya kerana telah tertulis dan menjadi suratan takdir.
Jangan terlalu taksub dengan agen yang bukan-bukan ni sebab percayalah semua itu hanya mahukan duit sahaja. Ini kerana, jodoh bukan terletak pada agen cari jodoh, jodoh hanya terletak di tangan Allah swt.
#Pesanan falling angel: Cinta datang dengan sndirinya tanpa memerlukan agen yang bukan-bukan.

Comments

  1. Sampai sekarang xda jodoh. Rasa macam nak pakai agen cari jodoh je. Huhuhu

    ReplyDelete
  2. Jodoh,pertemuan,ajal dan maut semua Allah swt telah aturkan..insyaallah andai allah swt telah aturkan untuk berjumpa pemilik tulang rusuk ini pasti akan berjumpa..andai tidak di dunia mungkin di akhirat sana.:)

    ReplyDelete

Post a Comment

Put your comment here!!

Popular Post