Monday, April 28, 2014

Thank You Kak Norli!!

Assalamualaikum!! Hye you all!!

Harini eina nak UPDATE something yang buat eina tersenyum-senyum buat kerja kat OFFICE..
Hahaha..
Walaupun eina nampak macam orang gila yang nampak HAPPY semacam tapi itu lah reaksi eina bila dapat bunga.. Gila bunga seyhh!!

Happy sangat..

Awww...


Sweet sangat bila kak norli teringat juga kat eina bila sampai kat CAMERON HIGHLAND tuu..

Warna CREAM dan PINK pilihan kak Norli untuk eina... Ada simbolik atau tak pun tak tahu.

Lovely 10 roses!! Uwww... Atas meja kat office..

Kak Norli ialah PERSON yang eina ADORE sangat..

Dia lah OFFICEMATE..
Dia lah KAKAK..
Dia lah BOS..
Dia lah AUNTY..
Dia lah KAWAN & SAHABAT..

Hope dia sentiasa akan menjadi semua kat atas SELAMANYA..
Amin.

Sam memang suka cari pasal untuk jealouskan encik tunang..

Thank You for the VERY-VERY lovely ROSE!!

Dapat 10 kuntum woooaaahhh!! Yeayyhhh!!


One Department

#friendship
#einamemanghantubunga
#muah-muah

#psst: Encik tunang, jangan fikir lain ok!! Tak ada lelaki lain selain u dalam hati i..
hehe..