Thursday, June 5, 2014

Mandikan dia.. Sexy sangat..

Baby ego
Baby wanna

Assalamualaikum!
Update lagi n lagi harini..

U all tengah buat apa? Harap tengah happy je ok! Hidup kena ceria..

Eina baru balik kerja...huhh! Penatnya..
Tengok je tajuk, mesti ramai ingat eina mandikan siapa la kann?
Hehe..
Mandikan dia yang dah mucuk acemm ni je, si baby ego..

Selalu post baby wanna je mandi..
Harini eina nak post baby ego mandi pulak.. Kesian dia, dah lama eina tak story pasal dia kat dunia sosial eina ni..

Sampai terlupa eina ada satu lagi baby yang eina sayang sangat..selalu teman eina mencari rezeki.. Baby wanna teman eina waktu nak pergi jalan2 je bersama supir tetap, encik tunangku tersayang..

Sangat sexy bila dia mandi..menawan sangat.. Dah la pink, berkilat je bila polish..
Baby wanna kat encik tunang..dia jagakan untuk eina..

Sebenarnya eina malas gila nak mandikan dia, tapi nampak macam kritikal je, mandikan jugak akhirnya.. Hahaha..
Kejam!

Kepada pengguna ego S, u all mesti taw bahayanya..
Tak boleh langsung brek dekat tempat berpasir, automatik tergelincir, eina banyak kali jugak nak jatuh walaupun dah jatuh 2 kali..
Semua sebab bawak laju n brek masa tengah corner berpasir..

Kesian baby ego calar2 dah..
Harap xkena lagi..amin!

Yang penting, start je motor, baca "bismillahitawakkaltualallah"..
Insyaallah allah lindungi kita..

#psst: Drive Safe ok!


Posted via Blogaway


Posted via Blogaway

1 comment:

Put your comment here!!