Thursday, June 5, 2014

Nak kurus balik!!!

Assalamualaikum..
Hai semua..

Harini eina rasa DOWN sangat bila tengok berat badan eina dah naik.

OMG OMG!!!!

Sakitnya hati bila eina selfie atau upload gambar sendiri kat dalam laman sosial ni, kebanyakan yang kenal eina dari dulu tinggalkan komen:

  • Pipi dah naik lah..
  • Eina dah makin sihat..
  • Bahagia lah tu, tu yang nampak CHUBBY..
  • Manis senyuman berlesung pipit kecik..
  • Eina dah GEMOK!!
Eina ni nama je kerja kat company yang supply GYM EQUIPMENT & Sparepart, tapi punya lah malas nak pergi main kat gym padahal FREE!!


Urhhhh...

Harini my BFF OFFICEMATE, Lyn, Sam dan Kak Norli pergi makan kat KFC, uwwhh...serius takde nafsu nak makan..
Nak kata merajuk?? Merajuk dengan siapa??? Dengan diri sendiri je sebenarnya..

Harini start DIET...

Tinggi: 163
Berat: 60 (Rasa nak menangis tengok berat eina ni)

Harap2 boleh jadi kurus balik macam dulu...
Amin..

Risau nak tarikh wedding nak dekat dahh!!!
Memang betul2 dugaan nak kawen..





2 comments:

  1. dtg sini singgah when ur post muncul dpn dashbox. cayok2. mesti boleh. tinggi kita sama rupanya.

    ReplyDelete
  2. Before the workout began, I got to put together my own personal little avatar, that would mimic all my
    moves on the screen. This treadmill has an integrated POLAR compatible
    pulse-receiver just in case you need to monitor your heart rate, but
    the hand pulse sensors and telemetric chest straps are optional and are sold separately.
    PK Safety Supply has been in business for over 60 years and is
    a third generation family business focused on providing
    safety and personal protective equipment at great prices.


    Here is my webpage; เครื่องออกกำลังกาย

    ReplyDelete

Put your comment here!!