Sunday, April 26, 2015

Einaangel Network is belong to me!!

Assalamualaikum uallz!!!

Eina baru balik dari kampung, attend majlis perkahwinan my aunty yang baru umur 28 tahun kat Tapah, Perak.. Muda kan my aunty? Hee... Okay..malam ni Eina nak update pasal my beloved company name's EINAANGEL NETWORK. Kenapa nama tu dipilih?? Sebab Eina memang suka perkataan ANGEL.. Even my FB pon nama Falling Angel. Falling tu pulak sebab dulu HEARTBREAK.. Haha.. Sekarang pun heartbreak.. Bila masa nak happy entah! Huuu...

Einaangel Network ni eina daftar SSM untuk eina buat bisnes sambilan.. Bukan nak buat Full Time pon. Branding pon ye jugak.. Lepas ni Eina dah plan dengan ada beberapa orang lagi Blogger & Non Blogger untuk buat sesuatu yang mendatangkan wang sampingan.. Uallz taw jela sekarang ni semua orang nak berbisnes sendiri sebagai BACK UP untuk kita menjalani kehidupan seharian actually..

Einaangel Network

Mesti uallz nak taw kan apa yang Eina buat? Eina buat PERIKLANAN... Siapa2 yang nak Eina promote dia punya bisnes, meh sini Eina tolong.. Tak mahal pon..harga PART TIME jerr.. tapi hasilnya memuaskan semua pihak.. Ada lagi, PERSONAL BUDGET 2015 pon eina buat jugak! Siap ada manual macam mana nak pakai lagi.. Haha.. 

Manual PB2015

Sebenarnya Eina buat PB2015 tu untuk kegunaan Eina sendiri, tapi ramai pulak yang nak jugak sebab tak semua orang tahu macam mana nak buat Format sendiri.. Eina punya PB2015 tu sebenarnya INTRO je untuk perkenalkan Einaangel Network kepada umum.. Lepas ni ada banyak lagi format yang akan eina cipta untuk peniaga ONLINE pulak!! Bagitahu je uallz nak yang macam mana, Eina ready buatkan... Eina buat ni semua berdasarkan minat je.. Uallz just bayar eina untuk upah je.. Just nak tolong je.. Hee... Ramai sangat orang buat kerja ONLINE tanpa sistem yang lengkap n mudah.. Meh eina buatkan.. Hee.. 

Selain dari tu, ada lagi sampingan yang under Einaangel Network tapi kebanyakannya berkait dengan periklanan dan review la.. Humm.. Buat apa kita nak buat kerja free lagi.. Baik ada syarikat sendiri dan senang untuk dapat tender untuk company yang besar2 pulak lepas ni.. Nak join? Boleh je.. Tapi tu laa..takot ada yang pembelot ke.. Humm.. Tunggu eina kumpul crew under eina dulu.. Dah ada 3 orang under eina sekarang.. Alhamdulillah..

Tujuan sebenar nak main game je..tapi fikir balik, dari main game baik cari jalan macam mana nak cari income gunakan masa yang terluang tuu.. Hee... (tapi still gamers OKAY)

Terima kasih kepada semua yang sentiasa support eina dari dulu sampai sekarang.. Eina daftar SSM supaya orang taw yang eina buat review or apa2 semua berdaftar n bukan yang main2 je.. Humm.. Walaupun lepas ni kena ada komitmen sebagai FOUNDER & CEO company sendiri tapi tak apa, asalkan apa yang eina usahakan mendapat pulangan yang best! Hee... 

Yang kecik je, senang nak angkut kemana-mana dalam handbag je.. Hee..
Eina beli laptop dan camera dulu untuk mulakan semua ni.. Kereta?? On the Way.. Hee.. Lepas ni tak payah nak harapkan orang untuk angkut eina kesana sini.. Bergerak solo lagi best.. Crew under eina adalah orang yang eina percaya boleh sama2 dengan eina untuk jaga EINAANGEL NETWORK.. Thankz allz! Termasuk my blood sister.. Hee.. 

Okay lahh..sampai sini je.. Apa2 call eina, 017-674 1101. Kalau nak tanya apa2 laa.. Tapi jangan jual pulak nombor ni.. Saman baru taw! Hee... Love ualllzz!! Muah ciket..! K bye!
Thank you sebab sudi baca okay!! ;)

#einaangelnetwork #bloggermalaysia #businesswoman

1 comment:

  1. like like like.... good luck yunk..smoga ap yg dirancang berjaya.... happy selalu ^_^

    ReplyDelete

Put your comment here!!