Friday, April 24, 2015

Shawl Online Shop (IG: @zilaloverofficial)

Assalamualaikum uallz!!!

Hye!! Harini buat pertama kalinya Eina update blog malam.. Hahaha.... Advance gituhhh... 

Eina nak share something yang agak menarik untuk kita-kita yang sukakan SHAWL! Yang sukakan bawal ke ikan buntal ke xpayah baca la kot.. Hee... Teringat lagi masa SHAWL diperkenalkan..ada yang cakap macam POCONG laa..lilit sana sini tapi sekarang ni dah jadi trend.. Siapa yang tak reti nak pakai tu memang GUA GUA gituhh.. Haha...



Eina nak bagi taw uallz..ada PORT BAIKK PUNYERR kepada penggemar & obses SHAWL macam Eina.. Belong to kawan BLOGGER Eina jugak.. Thank you sangat-sangat kepada @zilaloverofficial yang membantu orang macam Eina yang dah merata cari shawl best untuk shopping.. Tak payah susah-susah nak berjalan sana sini semata-mata nak cari shawl yang harga macam haraammm je padahal kualiti hampehh kot! Basuh sikit dah hilang lip lap lip lap nya.. Huhhh.. Bila kena macam tu rasa cam duit tuuu melayang je.. Haha..

Belanjee Posing jap.... Hahaha... ;-)


























Uallz boleh view IG @zilaloverofficial kat instagram.. Kalau tak percaya, try la beli sekali, CONFIRM repeat! Senang je..just klik, esok tunggu abang POS LAJU depan rumah taw..
Haha... Seriously cepat gilerr.. Diorang ni ada share dengan POS LAJU ke apa tah.. Hee..

Shawl yang Eina pakai ni, nama dia Kyra Shimery Shawl, ada lip lap lip lap sikit tapi nice sangat.. Selesa n senang nak digayakan dengan macam-macam trend masa kini.. Nampak trend dan metropolitan sangat.. Yang paling penting, langsung tak jarang walaupun tak tebal macam PASHMINA. Ada yang cakap malas nak pakai shawl sebab nak kena lilit-lilit bagai tapi trust me, pakai shawl Kyra Shimery ni lilit macam-macam cara menjadi je.. Sesuai sangat untuk uallz yang baru nak try pakai shawl or apa... Hee..



Size shawl ni just nice, 180cm X 80cm. Tak labuh sangat n tak pendek sangat. Harga best, RM20 je.. (EX postage). Okay laa harganya dari tudung sarung yang biasa-biasa pun RM50 above kan... Humm.. Baik beli shawl... Huu..

Anything, just contact 017-980 4423 or 019-690 2685 Blogger Liyliz. Blogger cun nihh.. Hee..


Nanti bila beli, jangan lupa tag @zilaloverofficial k.. Nanti diorang akan repost uallz punya IG, boleh tambah followers n femes kejap! Hee... 

Eina dah try, sekarang turn uallz plak try..memang tak menyesal... Hee...

#shawl #bloggers #malaysia #chiffonshawl #einaangelnetwork #zilaloverofficial 


No comments:

Post a Comment

Put your comment here!!