Saturday, May 30, 2015

GOLDEN ROSE Grand Opening in Malaysia

Assalamualaikum uallz!!

30 May 2015 I Sunway Putra Mall KL I Perkenalkan produk GOLDEN ROSE yang dah pun terkenal di serata dunia. Harini produk ni diperkenalkan di Malaysia.. Memang awesome sangat produk alat solek yang berasal dari Turkey ni.. Sebelum ni produk ini hanya dijual di ONLINE, tapi sekarang dah ada stokis di Sunway Putra Mall, KL. Rasa bertuah sangat sebab dijemput untuk menjadi OFFICIAL BLOGGER produk taraf INTERNATIONAL ni..


Seperti produk lain, macam-macam pilihan dan jenis alat solek kita dapat perolehi dengan brand GOLDEN ROSE ni.. Macam Eina yang tak reti dan tak suka pakai make up ni pon jatuh cinta dengan sentuhan make overnya tadi.. 


Tadi, di pelancaran GOLDEN ROSE pertama di Malaysia dihadiri beberapa orang blogger dan wartawan Malaysia. Terdapat juga MAKE UP ARTIST yang professional.. Blogger diberi peluang untuk MAKE OVER dengan make up artist mereka. Sangat awesome sebab dengan sekali pandang, mereka sudah kenal pasti apa yang sesuai dan tidak dengan kulit kita..






Eina seriously sangat naif dengan MAKE UP, rasa teruja jugak lah nak make up.. Maklumlah, eina ni biasa-biasa je.. Simple make me feel confortable actually.. Hee.. Tapi sorry laa..lepas make over tadi, eina shopping barang make up dari GOLDEN ROSE ni dengan rakusnya.. Haha.. Entah..tapi eina jatuh hati sangat sebab kualitinya memang lembut dengan kulit.. Selesa sangat.. Blogger diberi peluang untuk mencuba semua produk mereka dan yang paling best dapat gift dari GOLDEN ROSE.. Thank You!





Pada harini, 30 May dan 31 May, GOLDEN ROSE ada buat promosi, 30% discount!! Lagi la best.. Seriously, tak mahal pon barang make up kat Golden Rose ni.. Harga sangat berpatutan.. Even lipstick pon still ada harga belasan lagi taw.. Padahal kualiti sangat best! 

Kepada uallz yang nak try produk ? Jom terjah GOLDEN ROSE Outlet kat Sunway Putra Mall, KL. Level 4. Buka dari pukul 10am sampai 10pm. 

GOLDEN ROSE DETAILS

Level 4, lot 8, Sunway Putra Mall,
Email: ccbeautyavenue@gmail.com
Tel: +04-684 9026 / 9027
Mobile: +6012-425 7477

Okay, datz all! Uallz yang nak cantik tu, eina sangat recommand uallz try produk ni.. Hee.. Mana tahu boleh cantik macam JENNIFER LOPEZ.. Hee.. Semua wanita berhak untuk cantik k!! Hee... ;-)

Bergambar dengan model / duta Golden Rose


Selfie duluu..

Thankz kepada GOLDEN ROSE kerana menjemput.. Like Instag: @goldenrosemalaysia..
https://www.facebook.com/goldenroseMY?fref=ts

Thankz kat Blogger Yaya Natsumi : https://www.facebook.com/yaya.natsumi?fref=ts sebab sudi invite eina... Hee.. Saya hanya blogger picisan.. Hehe..

Thankz jugak kat my einaangelbuddyzblogger, SHIQIN SUNSHINE cuz teman eina tadi.. Hee.. https://www.facebook.com/norashiqin.kamaruzaman?fref=ts

With Shiqin Sunshine yang awesome!

#goldenrosemalaysia
#goldenrose
#bloggermalaysia
#IloveGRMY
#bloggercantik
#einaangelnetwork




5 comments:

  1. Comey2 kan produk dia..
    in luv dgn gincunya. Balik terus try.. poyo x.. heheh

    ReplyDelete
  2. Hahah nice post! Aishh xrajin nak post lagi... Btw, suka lipstick dia~~

    ReplyDelete
  3. Wahh bestnya. First time dgr pasal Golden Rose ni. Btw Sunway Putra Mall tu bukan masih dlm renovation ke haritu. Dah start beroperasi balik ea?

    ReplyDelete
  4. Wahhh..tak dapat pergi..memang best produk die

    ReplyDelete

Put your comment here!!