Thursday, May 7, 2015

Kerakusanku terserlah.. (Monsters Crazy Crunchy) #mcc

Asslamaualaikum uallz!!

Siapa suka makan Coklat kat sini?? Huhu... Tajuk eina tak boleh blah! Haha...
Nak share ni..siapa yang suka makan Coklat cair yang bersalut rainbow rice tu..uallz patut try Chocolate MCC ni.. Memang terbaik!! Yang paling best, pengusahanya melayu, islam dan HALAL.. Eina bangga dengan dia.. Dalam usia muda, dah ada syarikat Coklat sendiri kot!! Huu.. Pengusahanya seorang BLOGGER yang petah berkata2 jugak.. Tak sombong orangnya walaupun dah berjaya macam ni.. Harap berkekalan lah ye..

Coklat MCC ni posing pon dah sexy... Haha..
Tak payah dah makan C****** ke F****** R******* ke apa ke.. Mahal kot.. Padahal xde lah sedap mana pun.. Humm.. Lepas ni, semua orang cari Coklat MCC (Monsters Crazy Crunchy) pulak.. Hee.. Memang trend sangat...

Sedaappp wooo...


Eina memang pantang dapat Coklat MCC ni, mesti duduk sorang2 hayati rasa nikmatnya Coklat ni.. Tak bagi orang..jadi kedekut dan pendiam tiba2.. Haha... Nampak tak kerakusan eina tuhh.. Hahaha... Memang sedap sangat.. Eina dengan adek2 sampai berebut nak benda ni.. Maklumlah, mula2 nak try, ada satu botol je.. Haha... Kali ni, beli untuk satu sorang..dah tak payah nak berebut dah.. Haha.. Mama eina yang tak sukakan benda manis pon boleh sukakan coklat ni sebab dia buatkan kita ketagih bila coklatnya cair di dalam mulut. Tak manis sangat dan tak pahit.. Ada sesetengah Coklat pahit kan?? Hmm.. Yang ni tak..

Packing lama MCC

Isi dalam MCC..

Uallz kalau nak buat party ke apa ke, boleh lah tempah.. Sesuai sangat untuk goodies ke apa ke.. Humm.. Dah makan confirm REPEAT! Haha.. Abeslahh kalau dah ketagih macam eina.. Huuu..




Haha..nak share ngan eina MCC ni?? Tak boleh!! Haha.. Wekk!! ;-p

Kepada yang nak tahu tentang syarikat yang membuat Coklat sedap ni.. Teringin nak rasa?Nak jadi agen? 
Bawah ni detailnya:

**Syarikat: MONSTER FOOD SDN BHD, MONSTER FOOD TRADING**Pengusaha: Muhd Syukri Mohd Tahir (General Manager)**Tel: 013-889 0044 (whatsapp)**Email: muhdsyukritahir@gmail.com**Official Website: www.crazycrunchy.com**FB: Monster Empires (Like us)**Instagram: @monsterscrazycrunchy (Follow us)


Kepada yang nak beli tu, harga dia RM 7 je satu jar.. Jom lah try... Eina dah try.. Seriously tak menyesal!! Hee... Ada persoalan?? Just contact info yang ada kat atas tu k!! Hee...
Sharing benda best..itu einaangel!! Hehe.. Nyummmmmmm... ;-) K bye..


4 comments:

  1. Test2. Sedap tu

    ReplyDelete
  2. sedapnya tengok.. nak sikit leh x..

    ReplyDelete
  3. Amboi syoknya dia makan coklat. Boleh ke habiskan satu balang sekali hadap tu? Hehe

    ReplyDelete

Put your comment here!!