Saturday, May 23, 2015

U-Cafe Wangsa Walk awesome!

Assalamualaikum uallz!!

Selalu pergi Wangsa Walk? Uallz wajib singgah Cafe baru kat Wangsa Walk tu, U-Cafe Wangsa Walk sebab kat sana banyak makanan best dengan harga yang berpatutan n kena dengan rasa sedapnya. Macam-macam pilihan makanan kat sana. Uniknya cafe ni, menunya ada yang lain dari yang lain. Sesuai dengan kita yang tinggal di Malaysia yang terdiri dari pelbagai kaum. Cuba try.. Bersebelahan dengan Old Town White Coffee berhadapan dengan tempat parking kereta. Memang takkan sesat lah cari..

Dari luar cafe nampak mewah dan moden. Sesuai dengan kita-kita yang metropolitan. Ada air-cond, tempat yang selesa n ada pilihan samada nak OUTDOOR atau INDOOR. Wifi pun ada.. Boleh la datang untuk bersantai sambil menikmati makanan yang terbaeekk!!

Nak tahu apa yang ada di U-Cafe ni?? Kena lah datang sendiri.. Rugi tak datang.. Owner dia pon nice sangat.. Kebersihan taraf A punya dan jangan risau untuk yang muslim, HALAL punya cafe walaupun cafe ni ramai juga pengunjungnya yang Non-Muslim..

Antara makanan yang ada?? Yang eina dah rasa... 


Hidangan tersedia

Ayam berempah

Rempah ayam

Nasi Kukus

Nyum2... Sedapp..

Sup macam2 ada.. Haha.. Not sure its name..

Kerabu

Ayam Boxing

Jemput makan..

Salmon, Octopus, Mashed Potato, Onion Rings

Makanan baru..nyummm!!

Nampak menyelerakan kan??

Peminat kambing?? Wajib cuba k!!

Ikan Talapia goreng..dah macam ikan flowerhon pon ada.. Hahaha.. Stylo...

Keladi with Chicken

Nasi lemak pon adaa....

Sedap sangat ayam niii...

Mee kari... Macam2 ada..

Kueh Tiow Goreng...

Nasi lemak upin ipin... Hee..

Laksa Penang...!! Luv it..

Terbaik kan makanan dia?? Lapar??? Jemput singgah ke U-Cafe Wangsa Walk!! Dijamin REPEAT lagi.. Hee...

Tadi ramai Blogger hebat-hebat turun untuk FOOD REVIEW ni.. Kalau tak percaya U-Cafe Wangsa Walk ni best, cuba terjah blog2 lain yang ada buat review jugakk.. Sedapp woo.. Malaysian sangat... ;-)










Seperti biasa Blogger dengan Camera memang tak boleh dipisahkan.. Upload!! Haha..



Jutaan terima kasih kepada pihak U-Cafe Wangsa Walk yang mempercayai Einaangel Network untuk membuat FOOD REVIEW.. Thanks a lot for lots of delicious food!! Really appreciate that! Like FB U-Cafe (https://www.facebook.com/pages/U-cafe-Wangsa-Walk/481158621953246?fref=ts)

"Untuk reservation atau apa-apa, just contact person in charge, MR Rachel (019-313 3668)."

Kepada abg blogger JAMAR BAHAR.. Thanks sebab sudi pilih eina n crew untuk buat review.. Ada event lagi, jemput lah ye.. Hee.. Jemput terjah blog dye.. (www.jmr23.com)

Kepada yang nak buat iklan bisnes uallz or event yang melibatkan blogger, email eina, fallingangel@gmail.com. Atau whatsapp 017-674 1101. Einaangel Network periklanan berdaftar.


Thanks jugak kepada awesome crew Einaangel Network!! Muahh!!! ;-)

#Malaysianfood
#Foodreview
#Foodporn
#Ucafe
#WangsaWalk

5 comments:

  1. nampak sedap tengok menu2 yang ada.. lapar rasa..

    ReplyDelete
  2. yummmyyy...lapar balik tgk semua gambar hahaha...nice to meet u adik ina.

    ReplyDelete
  3. banyaknya makan...hehehe..bila nak repeat lg, nak join gk

    ReplyDelete
  4. Tu dia.. memang nampak menyelerakan

    ReplyDelete

Put your comment here!!