Wednesday, June 10, 2015

Design Sembonia terbaru menjadi simbolik TRENDY masa kini..

Assalamualaikum uallz!

Uallz tahu apa itu Sembonia?? Kalau tak tahu tu, memang dah ketinggalan sangat la tu.
Baru-baru ni eina dijemput untuk menghadiri sebuah EVENT brand SEMBONIA di MITSUI Outlet Park, Sepang. Ramai sangat orang yang datang ke outlet Sembonia masa tu, maklumlah 50% Off Discount.. Siapa peminat barang berjenama, mesti takkan melepaskan peluang ni untuk membeli belah kan.. Maklumlah, raya pun nak dekat dah.


Tema untuk design terbaru SEMBONIA kali ni adalah "LIBERAL ART OFGEOMETRY". Kepada sesiapa yang minat segi2 geometri tu memang sesuai la.. Sebenarnya design ni adalah untuk wanita-wanita yang bergaya moden dan perfectionist. Sangat cantik.. 

Sejak ditubuhkan pada tahun 1994, Sembonia adalah sebuah jenama yang terkemuka di mata dunia dan sangat pesat. Terdapat banyak produk yang direka khas untuk mereka yang mengikuti design Sembonia ini seperti kasut, pelbagai jenis bag dan aksesori kulit yang lain.

Suasana di Mitsui..


Mr Jack sedang memberi keterangan tentang Sembonia..
Dengan lebih daripada 88 buah cawangan di 10 buah negara, jenama ini menawarkan reka bentuk yang mengikut peredaran zaman yang membolehkan setiap individu untuk lebih berketerampilan bergaya di persada dunia. Koleksi Sembonia yang indah dibuat dan fungsi dibentuk untuk menjadi elegan. Sesuai untuk wanita hari ini yang diberi kuasa untuk menjadi mahal apabila menginap mudah bergaya.




Posing sebelom shopping..kena pulak dengan colour baju... Hee...

Material yang digunakan juga tidak dirahsiakan kepada pengguna. Setiap produk yang direka khas akan diberi maklumat tentang material yang digunakan. Memang sangat HONEST kepada pembeli. Design Sembonia adalah mengikut musim. Pada June 2015 ini, tema designnya adalah Spring / Summer. 

Weallz bloggers!! Hee..

Kepada mereka yang minat pada jenama yang berkualiti tinggi, tahan lama dan cantik, percayalah, Sembonia adalah antara pilihan yang terbaik.

Tak sah kalau BLOGGER tak Selfie kan?? Hee..
 Antara produk Sembonia:



Galeri Bloggeriaa..... Hehe..








Jom ramai-ramai.. Kita serbu... 
Harga memang berbaloi dengan kualiti dan designnya..
Sekarang ni ada SALE untuk raya.. So, tunggu apa lagi.. Jom SHOPPING RAYA!! Hehe...

Terjah Sembonia Outlet di Mitsui, Sepang!! ;-)

#Psstt:
Thanks Sembonia kerana sudi menjemput einaangel..!! Thanks for the sweet goodies too..
Visit IG Sembonia: @sembonia
#sembonia
#semboniamalaysia
#bloggermalaysia
#ootd
#sembonia_style

2 comments:

  1. wahhh tulunn update kan kita nye skalikk T________--T Kihkih..pgg bag tu gaya datin2 sgt ..haha mohon crikkan org yg sudi sponsor bag tu cntikkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uitt... Amboii... Banyak hang punya sponsor.. Haha..
      Beg yg cantik..harga pon cantik.. Hee..
      Kalau kite datin, awak tu kawan datin.. Gelemerr sangat! Haha... Tunggu awak update pulak!

      Delete

Put your comment here!!