Wednesday, June 3, 2015

Shalesha Collections pilihan terbaik untuk shopping handbag!

Assalamualaikum uallz!!

Tak ada masa nak shopping?? Rimas nak berebut-rebut kejar SALE sana sini untuk barang raya?? Handbag dah burok tapi tak tahu nak beli kat mana yang best?? Harini eina nak share satu berita gembira untuk uallz.. Eina recommand uallz beli kat Shalesha Collections.


Sangat-sangat puas hati.. Eina sendiri shopping ONLINE kat sini taw.. Actually owner dia kawan office eina.. Memang selalu update handbag style terbaru.. N memang uallz boleh percayakan dia sebab owner dia sangat mementingkan kualiti dan jujur orangnya..


Yang bestnya, sempena Ramadhan yang akan datang ni, Shalesha Collections ada buat promosi OFFER PRA RAYA taw.. Rugi sangat kepada uallz yang tak ambil peluang ni untuk grab Handbag ni dengan harga yang rendah, berjenama n yang paling best, FREE POSTAGE!!

Nak tengok contoh2 handbag yang ada dalam SHALESHA COLLECTIONS??

Okay, nah eina belanja gambar handbag yang sangat gorgeous..
Uallz mesti puas hati dengan kualiti dan servis yang diberikan.. ;-)





























Cantik kan?? Seriously awesome!! Sesuai sangat untuk digayakan di hari raya nanti..Hee.. Handbag ni pon boleh di jadikan hadiah hari jadi jugak!! Eina dah buat haritu.. Memang menjadi suprise eina untuk mama tersayang.. Terima kasih Shalesha Collections! 

Siapa yang nak kahwin? Boleh juga dijadikan sebagai hantaran.. Hee... Saja nak lobi sebab sangat berpuas hati dengan perkhidmatan yang diberikan.. Eina dah tak payah nak pening-pening dengan jalan jam lagi..terutamanya yang suka shopping kat KL time2 macam ni.. Semua nak cantik masa raya kan.. Hee..

Yang kat bawah ni pulak, prove & screenshot dari customer Shalesha Collections yang mengatakan koleksi Shalesha ni memang best!






Nak tahu lebih banyak koleksi handbag dari Shalesha Collections?
Harga memang sangat berbaloi...

Jemput terjah:

IG: Shalesha Collections (@shalesha_collection)
FB (Owner) : Saripah Azmah Ishak https://www.facebook.com/saripahazmah.ishak

Direct pon boleh...
Whatsapp Owner dia sendiri: 017-328 3970 (Ms Sha)

Eina sudah.. Uallz boleh lah try k.. Memang best! Officially Recommanded by Einaangel Network..

#einaangelnetwork
#onlinebiz
#shopping
#raya
#shaleshacollections
#handbag
#wanita


No comments:

Post a Comment

Put your comment here!!