Tuesday, August 11, 2015

AgeLOC Galvanic Spa FOC Treatment Skin Care (NU SKIN)

Assalamualaikum uallz!!

Hye! Harini eina nak hebahkan kat uallz.. Siapa pernah pakai produk dari NU Skin?? Siapa yang suka jaga kulit, mesti taw kan?? Eina rasa bertuah sangat bila dapat email invitation untuk menjadi wakil malay bloggerz untuk menulis pasal produk keluaran terbaru dari NU Skin ni... Produk AgeLOC ni menggunakan teknologi Jepun khas untuk sesiapa yang sayang dan menjaga kulit.. Anti penuaan sebenarnya... Macam kat Korea, semuanya cantik-cantik belaka kan?? Tak ada jerawat pun.. 

While doing treatment..
Eina nak share kat uallz tentang produk yang bagi eina sangat memuaskan hati.. Tak ada kesan sampingan.. Boleh nampak perbezaan muka dalam masa 5 minit sahaja.. Hanya menggunakan alatnya yang dicipta khas menggunakan cip dan krim untuk mencantikkan kulit wajah..

AgeLOC Galvanic Spa

Kepada yang ada masalah kulit tu, eina recommend sangat uallz pakai produk ni.. Eina dah cuba..rasa gebu je..sampai sekarang.. Walaupun hanya pakai sekali.. Hee... Mesti excited kan nak pakai? Sekarang ni ada promotion..boleh dapat FOC untuk 1st time user..

Cip AgeLOC

Eina ada juga pergi ke EXPO NU Skin hari sabtu tu.. Fuh! Punya lah ramai orang.. Tapi kebanyakannya Chinese.. Melayu ada jugak tapi kurang sebab kebanyakannya cina yang suka jaga kulit cantik ni.. Parking sampai penuh..terpaksa lah parking kat Hotel.. Mahal gila parking kat Hotel.. Adeyhh.. Nasib baik eina puas hati dengan treatment yang diberikan kat kulit eina ni.. Actually, kulit eina sensitif taw.. Takut nak pakai pada mulanya.. Tapi Alhamdulillah, makin okay ada laahh.. 

Gene Expression Profile
Suasana di sekitar EXPO NU Skin

Lelaki pon ramai yang try produk nii..

Siap ada sudut untuk try semua produk lagi.. Best!
Semasa perbincangan dan sesi pengenalan produk..









Antara Produk yang kecantikan kulit dan kesihatan NU SKIN..





 



Tengah promosi ni untuk kenalkan kat orang luar betapa bagusnya pakai produk ni.. Dah terkenal kat luar negara.. Tanpa pil, hanya lotion je dan urut pada muka.. 5 minit dah boleh dapat tengok hasilnya.. Selalunya orang takut nak makan pil sebab takut ada SIDE EFFECT kan?? Eina pakai hari ahad..tapi sampai sekerang still rasa kelembutan kulit tu.. Eyebag dah kurang, garis senyum pon kurang gak.. Best!

Done sharing! Hope uallz tak lepaskan peluang ni okay! Bukan senang nak dapat benda macam ni.. Every Woman deserve to be beautiful and every Man deserve to be handsome! Haha...

Nak Contact?? Nah! No telefon Person In Chargenya..

Whatsapp: 012-487 8189 (Ms Jessica) **really sweet and humble

Atau uallz nak dia yang call, PM Eina no telefon then, nanti sesiapa yang terpilih untuk dapat FOC treatment tu, dia akan call..

#bloggermalaysia
#AgelocGalvanicSpa
#NUSkin
#einaangelnetwork
#einareview
#bloggermalaysia

2 comments:

Put your comment here!!