Monday, August 17, 2015

SkinSoul SkinShield Travelling Set menjadi kegilaan wanita masa kini..

Assalamualaikum uallz!!

Harini eina nak share pasal SkinSoul SkinShield Travelling Set!! Sesiapa yang selalu pergi keluar atau pun travel? Uallz mesti suka produk ni.. Eina selalu travel naik motor skuter pink eina tu.. Selalu fikir macam mana nak kekalkan kulit sihat dan putih tanpa makan ubat putih-putih ke apa.. Sebab eina ni kurang percaya dengan produk-produk serbuk ni.. Alhamdulillah, eina dah dapat jawapannya.. Dengan hanya memakai set SkinShield ni, semuanya lengkap..


Skin Shield ni adalah Skin Care yang berformulakan alam semula jadi dan natural. Produk ni berasal dari Switzerland, negara yang terkenal dengan ujikaji dan maju dengan produk-produk kecantikan yang bertaraf dunia ni.. Kualitinya dijamin dan tidak merosakkan kulit wajah..

Pek sebenar SkinSoul SkinShield Travelling Set
Produk ini juga berasaskan bahan organik Ashitaba dan bahan-bahan organik yang terkenal dengan khasiatnya yang mencantikkan kulit.. Pernah dengar tak organik Ashitaba ni?? Antara khasiatnya adalah mempercepatkan proses membaik pulih kulit yang merekah dan melambatkan proses penuaan.. Wahh!! Awet muda.. Hee.. Selain tu, mencerahkan kulit, mengecilkan liang pori, menghilangkan parut dan macam-macam lagi lah.. Produk yang berasaskan bahan ni juga ada dibuat teh untuk diminum dan menjadi ubat bagi pelbagai jenis penyakit..



Di dalam set SkinSoul SkinShield Travelling Set ni, ada 5 barang.. Antaranya, 

1. SkinShield Hydra-Purifying Cleanser 
Pakai setiap pagi dan petang. Pastikan muka dan leher telah dibasahkan terlebih dahulu.
Sapukannya pada muka hingga leher. Kemudian bilas dengan air. Lap dengan tuala yang bersih.

2. SkinShield Hydrating, Energizing & Pore-refining Lotion
Letakkan lotion ini pada kapas yang lembut dan sapukan pada wajah dan leher setiap pagi dan petang..

3. SkinShield 12 in 1 Suncare Day Cream
Setiap pagi, pakaikannya pada kulit supaya kulit tidak terdedah dengan cahaya matahari. Kulit akan sentiasa segar walaupun tidak memakai sebarang make up..

4. SkinShield Night Cream
Setiap petang atau malam, ambil sedikit sahaja daripada krim ini dan sapukannya pada kulit wajah hingga leher. Seelok-eloknya sebelum tidur.

5. SkinShield Lift & Bright Serum
Pakai setiap pagi dan petang / malam. Ia akan mencerahkan kulit dengan cepat.

Eina dah pakai dan hasilnya sangat best.. Kulit rasa segar dan tak ada lagi kulit berminyak mahupun berjerawat.. Kepada uallz yang belum cuba, jom cuba!!


Uallz boleh dapat produk ni dengan harga RM388 dengan hanya menunjukkan blog eina ni atau pun mention hashtag #SSFA.. Harga sebenar, RM500. Tapi sangat berbaloi dengan kualitinya.


Apa-apa pun, uallz boleh refer laman web SkinSoul, http://www.skinsoul.com.my/ untuk lebih maklumat tentang produk dari SkinSoul.

Customer Service Hotline: +(603) 2938 3333
MidValley
#beautyblogger
#einaangelnetwork
#qualityinforeview
#bloggermalaysia
#SSFA
#SkinSoul
#woman

No comments:

Post a Comment

Put your comment here!!