Wednesday, August 12, 2015

SkinSoul Ultra-Soft Facial Towlettes adalah Make Up Removal paling BEST..

Assalamualaikum uallz!!

Seperti yang uallz semua tahu, tak elok biarkan wajah kita terlalu lama sangat ada make up.. Boleh merosakkan kulit dan buatkan kulit kita nampak tua dari usia kita.. Seperti yang korang selalu tengok, ramai yang tak ada asas tentang dunia make up ni nampak suram je muka.. Itu semua disebabkan pakai make up yang tak sesuai dengan muka dan mungkin pakai make up tapi tak cuci dengan bersih dan cara yang betul..


Kulit eina ni jenis yang sangat sensetif.. Tak boleh salah sikit, terus merah-merah dibuatnya.. Alhamdulillah, sejak pakai SkinSoul Ultra-Soft Facial Towlettes ni, eina rasa muka eina lebih segar dan natural bila tak pakai apa-apa pada muka.. 


Ramai dah tanya, apa yang eina pakai?? Haha.. Eina bukannya jenis yang pakai make up tebal.. Satu je eina boleh cakap, kulit yang cantik dan bersih datang dari pencuci yang kita pakai... Kalau kita tahu make up je, tapi tak pandai nak bersihkan, nampak sangat kita ni selekeh dan pengotor.. Kulit mementingkan kebersihan sangat-sangat.. 

Produk SkinSoul Ultra-Soft Facial Towlettes ni diperbuat dari formula Swiss Glacier Water with 4'3'3 iaitu (4) Essential Oils, (4) Antioxidant, (3) Hydrating & Soothing Ingredients. Ia akan mengeluarkan segala Pore-Clogging, semua waterproof make up dan kotoran pada muka dengan simple tanpa kulit merekah.. Isi kandungan produk ni tanpa wangian tambahan, warna atau pun bahan kimia dan free Paraben. Walaupun tak ada pewangi tambahan, tapi uallz still ada bau wangi semua dari bahan semula jadi yang digunakan.. Bukan chemical.. Best kan??

Nak tahu apa yang bestnya lagi tentang produk ni??

- Boleh hilangkan segala benda asing pada muka dengan satu swoop sahaja..
- Ia tak akan clog kan pori kulit kita..
- Tak akan kotorkan bantal kita dengan saki baki make up yang kita gunakan sebab memang tak akan ada make up yang tertinggal bila guna produk ni..
- Tak pedihkan mata..
- Sesuai dengan apa juga jenis kulit. Mahupun yang berjerawat kronik dan kulit sensitif..
-  Tak akan merekahkan kulit bagi kulit yang jenis kering..
- Tak kasar, tak berminyak, tak bersabun dan tak melekit..
- Kulit akan licin dan tak terlalu kering apabila menggunakannya..
- Tak mengandungi warna, wangian tambahan, bahan kimia yang berbahaya..
- Senang nak digunakan.. Hanya satu swipe dan semuanya hilang..


Yang paling best, kulit kita akan nampak fresh walaupun tanpa menggunakan make up langsung..
Eina recommend sangat uallz try SkinSoul Ultra-Soft Facial Towlettes ni untuk bersihkan make up uallz.. Lepas ni uallz tak payah susah-susah pakai make up lagi.. Natural Beauty je.. Hee..


Harga SkinSoul Ultra-Soft Facial Towlettes ni hanya RM53.. Sesuai dengan kualiti dan ingredient yang ada dalamnya.. Sangat berpuas hati..

Thank you SkinSoul!!! Untuk maklumat lanjut, boleh layari www.skinsoul.com.my .. Jom!!
Boleh refer link http://www.youtube.com/watch?v=DMWTkN0VkXY .. Mesti kagum! Haha.. Video testimony eina, eina akan upload kat instagram eina.. @falling_angel93

Untuk readers eina, uallz berpeluang untuk dapat discount kalau uallz beli apa-apa produk dari SkinSoul, just mention kat kaunter, hashtag #SSFA and mention blog eina, Uallz boleh dapat special discount..
MidValley (LOT-LG077) pun ada outlet SkinSoul.. Selamat mencuba!! Uallz jugak boleh beli SkinSoul SkinShield Set dengan hanya RM388.

#beautyblogger
#einaangelnetwork
#qualityinforeview
#bloggermalaysia
#SSFA
#SkinSoul
#woman

1 comment:

  1. Wahhh..penanggal mekap memnag kene palai baru basuh muka dengan pencuci muka

    ReplyDelete

Put your comment here!!