Wednesday, August 26, 2015

SkinSoul Volume Attack Mascara buatkan mata cantik..

Assalamualaikum uallz!!

Hye! semua orang nakkan mata cantik kan?? Bulu mata melentik.. Fuh... Jujur eina cakap, ini mascara pertama yang eina ada.. Sepanjang hidup eina, eina tak pernah ada lagi mascara sebab eina suka natural beauty.. Eina pakai SkinSoul Volume Attack Mascara. Mascara ni akan membuatkan bulu mata kita menjadi lebih panjang dan melentik dengan semula jadi.. 


Mascara ni tidak ada bahan chemical.. Semuanya natural.. Dalam 8 minggu, uallz akan dapat kesannya.. Produk ni dapat Bestseller dan ramai dah jadi pengguna tetapnya.. 


Kepada yang sukakan make up yang best seller, uallz boleh try mascara ni.. Sangat awesome dan sesuai dengan penampilan uallz yang bergaya up to date.. Hehe.. Mata yang cantik boleh memukau dan memikat sesiapa sahaja yang memandangnya.. 

Eina dah cuba, memang best dan tak memedihkan mata.. Jom cuba!!



Apa-apa pun, uallz boleh refer laman web SkinSoul, http://www.skinsoul.com.my/ untuk lebih maklumat tentang produk dari SkinSoul.
Jom like FB SkinSoul : https://www.facebook.com/skinsoul?fref=ts

Customer Service Hotline 
+(603) 2938 3333
MidValley
#beautyblogger
#einaangelnetwork
#qualityinforeview
#bloggermalaysia
#SSFA
#SkinSoul
#woman

2 comments:

  1. Perghh best ni... dah lama tak beli maskara, nanti nak try yang ni pula

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom try.. Awak kan suka pakai benda2 camni.. Hee.. Memang sesuai laa..

      Delete

Put your comment here!!