Wednesday, September 2, 2015

C-Jello Collagen Jelly Bar macam Magic Jelly untuk cantik...

Assalamualaikum uallz!!

Siapa kat sini suka jaga kulit?? Nak kulit cantik.. Ramai artis pon makan Collagen kan.. Tapi ramai takot nak pakai collagen sebab ada yang tak original macam disuntik pada kulit ke.. Ataupun pahit n bau busuk je collagennya kan.. Harini eina nak share dgn uallz satu jenis collagen yang eina dah makan dalam masa 2 minggu ni.. Hasil dia mmg best.. Kulit licin je..



Hanya dalam 2 minggu, uallz dah boleh rasa hasilnya just macam makan vitamin budak kecik tu..yang manis-manis gituh.. Eina terus addicted dengan Collagen ni.. Nak beli lagi... Sebab kesan dia memang bagus untuk kecantikan dan dalaman wanita.. Hee..


Diperbuat dari ikan German

Nak tahu collagen ni boleh buat apa?? 

Senarainya kebaikannya...

1. Aids in digestion
2. Attenuates dark spots
3. Binds moisture & enhances skin's hydration
4. Brightens Skin
5. Boosts immune system
6. Boosts energy production
7. Delays the ageing process
8. Excellent skin whitening effect
9. Inhabits melanin production
10. Low in calories, high in essential nutrients nd vitamins
11. Promotes skin firmness & youthfulness
12. Promotes healthier joints & ligaments
13. Promotes heathier hair & stronger nails
14. Reduction of fine lines and wrinkles
15. Rich in peptides and antioxidants, anti-carcinogen
16. Reduce calcium loss
17. Stimulates collagen synthesis
18. Overall health improvement

Fuhh..best produk ni.. Bukan untuk cantik je..tapi untuk sihat sekali.. Rugi taw siapa yang tak nak try.. ;-)


Hasilnya... Hehe...
Apa lagi..jom try!! Yang penting ada cop HALAL... Takut jugak kan buatnya nak cantik tiba-tiba ada lemak B**I.. Haha.. We don't know kan..


Nyum3

Kepada yang belum cuba tu, eina recommand uallz supaya try okay..! Semua details pasal produk ni dengan lebih lanjut ada di http://www.skinsoul.com.my/.. Jom like FB dia sekali.. https://www.facebook.com/skinsoul?fref=ts.. Mana lah tahu jadi addicted macam eina ni.. Hehe..


With blogger Shiqin Sunshine..dia pun C-Jello eater jugak.. Hehe..

Uallz boleh beli C-Jello Collagen Jelly Bar ni kat MidValley dan ada lagi kios yang lain tapi paling senang kat MidValley.. Uallz boleh call nombor bawah ni untuk maklumat lanjut..


Customer Service Hotline 
+(603) 2938 3333

Apa-apa pun, selamat mencuba k!!


#MidValley
#beautyblogger
#einaangelnetwork
#qualityinforeview
#bloggermalaysia
#SSFA
#SkinSoul
#woman

2 comments:

  1. Wow! menarik ni... patut makin cantik....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboi...puji dieerrr buat kiterr melting.. Hee.. *tutupmuka
      Saje je Ainaa ni.. Thnkz jd pembaca setia eina.. Muahh!! Nanti eina belanje coki2 k.. Hehe..

      Delete

Put your comment here!!