Monday, September 14, 2015

Shawl ZEEZ Collection menjadi kegilaan wanita trendy..

Assalamualaikum uallz!!

Hye..! Malam ni eina nak share something yang menarik untuk kaki shopping n suka berfesyen..


Gambar Hiasan dari FB Zeez Collection

Siapa suka pakai shawl macam eina confirm tahu jenama yang dah tak asing lagi kat Malaysia ni.. Kat ZALORA pon dah ada taw.. Actually, owner dia kawan lama eina yang jugak blogger dulu.. Baru 23 tahun dah ada butik sendiri.. Dasyat kan?? Memang solute! 


Bergambar dengan Owner ZEEZ Boutique, Ziera Zain

Siapa kat sini pernah jadi readers blog ZIERA ZAIN? Haa...dia lah ownernya.. Eina dah lama dah nak pergi ke butiknya..asyik tengok kat IG je.. Alhamdulillah..masa pembukaan butik barunya di Section 7 Shah Alam, eina sempat join walaupun baru balik dari event.. Eina ajak EINAANGEL NETWORK CREW sekali untuk join support pembukaan butik barunya tu.. 
Eina dengan blogger Shiqin Sunshine tengah bz try on shawl2 yang ada..

Shawl yang ada semuanya berkualiti.. Eina dah try sendiri taw.. Sesiapa yang datang untuk Soft Launch butik ZEEZ ni dapat free satu shawl taw.. Beli 4 hanya dengan RM100.. Pilih je warna apa yang nak.. Warna yang jarang kita jumpa kat luar dan kebanyakannya terdiri dari warna Pastel.. My favorite theme colour! Yang paling best, eina boleh tengok sendiri macam mana diorang buat shawl tu sendiri kat situ.. Best kan? Hot from oven.. Hee..



Ni antara koleksi shawl yang ada di butik.. Memang rambang mata nak pilih mana satu.. Huhu..





Cardigan pon ada.. Stylo!

Sekarang ni still ada SALE taw... Nak tengok SALE yang ada, boleh la selalu terjah IG atau FB ZEEZ BOUTIQUE.. Selain walk in boutique, uallz jugak boleh shopping online taw..


Gambar hiasan dari FB Zeez Collection

Nah! Uallz boleh refer sini..


ZEEZ BY ZZ I ZEEZ COLLECTION
INSTAGRAM: @zeez_zz (https://instagram.com/zeez_zz/) 


EMAIL: nurul.aziera1@gmail.com 
ADDRESS: No. 18B, Jalan Plumbum Q7/Q, 40000 Seksyen 7, Shah Alam, Selangor.
H/P: 018-782 1494

Eina dah try! Sekarang ni giliran uallz pulak try k...! Seriously repeat! Best!

#bloggermalaysia
#einaangelnetwork
#Zeezboutique
#fashion
#woman
#shawl
#trendy
#muslimah

6 comments:

  1. Wah..bru umo 23 dh ada butik sendiri ..bestnyerr ..dlu yana suk pkai shawl .. tpi sejak dua menjak nieyh ..beralih pada tudung bawal ..selalu gaya kn tudung bawal mnjdi selendang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hee.. Masing2 ada gaya tersendiri.. Pakai bawal pon trendy what.. Hee.. ;-)

      Delete
  2. perghh mudanyaaa. Umur ena dah ada butik. Nanti boleh shopping kat sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu laa..muda kan.. Nanti pegi taw.. Kitorang dah g dah.. Hehe..

      Delete

Put your comment here!!