Sunday, October 11, 2015

Bestnya CiUM.. (18+)

Assalamualaikum uallz!!

Malam ni eina nak share pengalaman eina bibir kering.. Siapa pernah rasa bila dah letih dan penat bersukan tu, rasa macam bibir kering?? Rasa tak selesa je pada bibir tu?? 



Tadi, eina main badminton. Maklumlah menyahut seruan kerajaan, sambut HARI SUKAN NEGARA kan.. Eina rasa tak selesa je bibir bila tengah main tu. Eina buka handbag, mujur ada Kissing Lip Balm CiUM ni.. 


Nama pelik tapi sangat best. Eina pakai satu perisa kat bibir atas dan satu lagi perisa kat bibir bawah..Lepas tu kemam bibir bagi perisa tu bergabung.. Speechless eina.. Sedap dan selesa sangat.. Boleh sambung main badminton dengan bibir yang moisture sangat.. Hee...


Sebenarnya Lip Balm ni khas untuk mereka yang dah mendirikan rumah tangga.. Untuk memikat pasangan dengan ciuman.. Nak tahu lebih lanjut tentang kegunaan Lip Balm CiUM ni untuk mereka yang dah berumah tangga, boleh klik link ni --> www.nomonkey.org .. Long lasting katanya.. Eina pon tak sure sebab eina tak kawen lagi! Haha..






Yang single boleh je pakai sebab rasa dia unik sangat.. Baik untuk cantikkan bibir dan nak hindarkan dari bibir kering.. 

Lip Balm CiUM ni ada 4 jenis gabungan rasa.. Antaranya:
1. CiUM Sambal / Ais
2. CiUM Meeko / Strawberry
3. CiUM Jumbo / Ying
4. CiUM Zac / Kimmy

Yang eina dah cuba, perisa CiUM Sambal / Ais.. Pada mulanya, eina pon risau nak try sebab macam-macam perasaan datang tiba-tiba.. Maklumlah eina ni penakot pedas sikit.. Rupa-rupanya, mana ada pedas.. Cuma berangin manis je.. Wangi pulak tu.. Huhu.. 


Satu set kotak perisa Lip Balm ni, harganya hanya RM40..

Rasanya sekarang tengah ada sale! Sebab still under pengenalan produk.. Korang yang nak try boleh lah buka laman web ni -->  www.nomonkey.org okay!

Yeayyhhhh!! Mmmuaahhhh!!! Haha..

#einaangelnetwork
#CiUM
#bloggermalaysia
#kissing
#18+

6 comments:

  1. Replies
    1. Hoitt!! Amboiii.. Ngengadenyaa kawan aku sorang ni.. Hehe

      Delete
  2. hehe dia punya nama brand agak catchy.

    ReplyDelete
  3. Tudiaa dia punya perisa.. menarik hati ni nak cuba try test...

    ReplyDelete
  4. Boleh try Bestseller sambal and Ais!

    ReplyDelete
  5. Boleh try Bestseller sambal and Ais!

    ReplyDelete

Put your comment here!!