Tuesday, October 27, 2015

Plusify Fashion Boutique membuktikan perempuan berisi pun boleh bergaya!

Assalamualaikum uallz!!


Eina with sister..
Harini eina nak share sesuatu yang sangat best! Pernah dengar jenama Plusify tak?? Jangan main-main, jenama ni kat ZALORA pun ada taw.. Butik ni khas untuk wanita yang berisi dan mempunyai saiz badan yang besar. Memang kita sedia maklum, kebanyakan butik yang ada kat dunia ni semuanya yang bersaiz kecil.. Macam tak adil lah kepada yang berbadan besar atau ibu-ibu kan?? So, sekarang tak payah risau lagi, uallz boleh try kat sini..


Bz cari baju..
Alhamdulillah..lepas ni sesiapa yang sukakan fashion tapi berbadan besar dah tak ada alasan lagi untuk rasa DOWN dan TAK TRENDY.. Harga di butik ini tak mahal dan sangat berbaloi dengan kualitinya.. Eina dah pakai sendiri.. Kainnya memang tak panas dan membuatkan sesiapa yang pakai rasa selesa sangat..


With Blogger Eyzamiel yang HOT gituhh... 

Butik ini dah 6 tahun ada di Malaysia.. Yang bestnya, bila eina terjah butik tu, kebanyakannya sangat UP TO DATE.. Even muslimah pun boleh pakai sebab sopan dan tak terlalu terdedah atau singkat..



Apa-apa pun, uallz boleh try shopping kat sini k.. Seriously sangat membantu wanita-wanita yang mempunyai badan yang besar untuk shopping dan bergaya..

Selfie dulu...

Extra Size tapi sangat cantikk..

Siap siapkan tips pemilihan pakaian lagi.. Hehe..

Eina dah terjah dah.. Giliran uallz pulak k..
Boleh tengok link ni untuk video yang eina sempat ambil untuk tengok betapa meriahnya kat butik tu.. https://instagram.com/p/9PyWlMmjKr/?taken-by=falling_angel93

Gambar kat bawah ni antara kemeriahan event haritu...







Antara barang-barang yang ada di butik...







With blogger Mama Darwish!

Banyak kan pilihan yang ada?? Hanya dengan tengok gambar pun, mood shopping dah datang, apatah lagi kalau dah sampai kat sana.. Best!!



Uallz boleh contact ni.... Boleh shopping sekali!!!


PLUSIFY FASHION BOUTIQUE
Facebook: fb.com/plusify
Website: www.plusify.my
Google Map:

Address:
33, Jalan Suppiah Pillay, 3rd Mile Jalan Ipoh, Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia.
Tel: +60 3-4050 9698



FOUNDER CONTACT
Facebook: fb.com/cheryn84

With Foundernya...

Yeayyhhhh!!! Done! Jemput terjah ye... 
Recommended by Einaangel Network....

#einaangelnetwork
#bloggermalaysia
#cantik
#woman
#plusify
#fashion 
#review
#shoppingblogger
#fashionblogger
Thank you Plusify Fashion Boutique for the gift!!!

6 comments:

  1. Nanti nak borong lagi bajuuu hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eina pon selesa ngan baju kemeja dia.. Cantikkk

      Delete
  2. seronoknya.. sejak badan mengembang ni.. mmg susah nk cr baju yg ok..

    ReplyDelete
  3. eh eh ade gmbar kite .... tq... nice meet u dik :-)

    ReplyDelete
  4. eh eh ade gmbar kite .... tq... nice meet u dik :-)

    ReplyDelete

Put your comment here!!