Saturday, November 14, 2015

Supplement CellMaxx membantu kita sihat secara semula jadi..


Assalamualaikum semua!

Malam ni eina nak share dengan uallz semua tentang supplement yang eina dah cuba ni.. Sangat-sangat bagus. Macam-macam penyakit boleh sembuh kalau kita amalkan makan supplement ni.. Eina dah cuba dengan keluarga sekali.. Semua happy dengan supplement ni..



PENGALAMAN..

-MAMA EINA
Mama eina yang selama ni sakit Gaut.. Sakit yang dialami ketika berjalan dah semakin berkurangan..! Alhamdulillah.. Dah boleh pergi shopping dengan eina! Hehe..



-EINA
Eina memang ada Migrain.. Biasa lahh, selalu menghadap laptop.. Sering sakit kepala dan selalu makan PONSTANT untuk hilangkan sakit tu.. Even makan Panadol pun dah tak membantu.. Alhamdulillah, sejak eina makan supplement ni, eina dah tak ada lagi sakit kepala walaupun menghadap laptop selalu.. Sangat terasa perubahannya tu.. Bila makan, tak lama lepas tu, eina akan ke toilet.. Buang segala toksik yang ada dalam badan.. Ringan je badan bila makan ni..

Sebenarnya bukan eina dan keluarga sahaja yang dah rasa perubahannya tu, ramai sangat yang dah cuba..

NAK TAHU APA ITU CELLMAXX?

CellMaxx ™ adalah makanan kesihatan berasaskan alga hijau biru yang di kenali sebagai Aphanizomenon flos Aquae (AFA) dari Tasik Klamath, Oregon, Amerikal Syarikat. Produk ini kaya dengan nutrisi lengkap seperti Polisakarida, Phycocyanin, Klorofil, L-selectin ligand, Vitamin, Trace Mineral, Beta Karotena, Asid Amino dan Phenylethylamine (PEA). Kajian menunjukan pengambilan CellMaxx ™ sebanyak 1 ke 2 paket sehari mampu menyokong pemebeasan sel-sel stem dewasa daripada tulang sumsum dan meningkatkan sistem imunisasi manusia secara semulajadi.

Penyelidikan baru juga menunjukkan Blue Gree Alga (Aphanizomenon flos Aquae/AFA) badan sokongan sistem penyembuhan semulajadi dan membantu menyembuhkan, menjana semula dan membaiki sendiri secara semulajadi.Aphanizomenon flos Aquae juga terbukti secara klinikal untuk menyokong pembebasan Natural Killer (NK) Sel untuk menghapuskan sel-sel bermutasi dan sel-sel kanser daripada formula khas body. Formula bioaktif AFA juga membantu memetabolismekan protein dan membantu menghapuskan sisa toksik menyokong badan dalam menentang patologi acuan, yis, kulat, dan virus.


TESTIMONI YANG TERKUMPUL DARI PENGAMAL SUPPLEMENT CELLMAXX..





TESTIMONI SEBELUM DAN SELEPAS..














Produk ni bukan lagi asing di Malaysia ni, pernah masuk surat khabar, majalah dan ada juga iklan-iklan di papan-papan tanda jalan dan sebagainya.. Cuma produk ini tidak lagi diviralkan di laman sosial seperti produk-produk yang lain.. 







KESAHIHAN JURNAL CELLMAXX..






Bila tengok kebaikan produk ini, mesti tergerak hati nak cuba kan?? Untuk yang menjaga kecantikan dan kesihatan dalaman pun boleh cuba macam eina.. 

Eina bukan menjual produk ini..cuma eina nak share betapa bagusnya produk ini dengan semua.. Eina sendiri dah mencubanya dan memang ternyata berkesan.. Jom kekal cantik dan sihat dalaman dan luaran!! 

Sesiapa yang berminat, boleh contact ENCIK AZMAN (013-773 8110).

#supplement
#cellmaxx
#einaangelnetwork
#recommended
#bloggermalaysia

No comments:

Post a Comment

Put your comment here!!