Monday, December 14, 2015

Salina'z Herbs menjadikan wanita kekal cantik dan menawan..

Assalamualaikum uallz!!

12 Disember 2015, Sabtu, Einaangel Network telah dijemput oleh Halim, founder Hai Blogger untuk bersama-sama memeriahkan Salina'z Herbs Bloggers Day. Seramai 15 orang blogger telah dijemput untuk menghadiri majlis yang tertutup ini di Alamanda, Putrajaya.
Gambar dari Halim Hai Blogger
Pernah dengar pasal produk SALINA'Z HERBS tak?? Jenama Salina'z Herbs merupakan produk yang tidak asing lagi bagi wanita yang sentiasa mementingkan kecantikan dalaman dan luaran. Jenama ini sudah 8 tahun di pasaran dan terkenal dengan pengusahaan produk kecantikan wanita dan keluarga. 
Founder Salina'z Herbs

Nor Salina Abd Sani, 39 tahun, merupakan tuan punya kepada jenama ini. Bermula dengan hanya berbekalkan RM500 ringgit, siapa sangka, sekarang mereka telah mempunyai beberapa kedai jamu dan butik kecantikan disamping memasarkan produk jenama mereka sendiri di bawah label Salina Herbs.


Eina dengan produk Salina'z Herbs

Salina'z Herbs mengeluarkan produk yang berkualiti tinggi dan harga yang ditawarkan juga serendah RM19.90 sehingga RM150.00 sahaja. Antara produk yang ada adalah PERFECT WHITE SLYM (minuman tambahan Collagen), SLIMAX WHITE COFFEE, CORONG RESDUNG, MINYAK KELAPA DARA, MANDIAN MUJARAB dan PENCUCI WANITA. Semua produk ini mendapat sambutan yang begitu menggalakkan dari pengguna.


Coffee kurus... SLIMAX WHITE COFFEE..

Selain itu, produk JUS KEMBALI DARA juga merupakan produk yang terlaris dan mendapat tempat di hati wanita. Produk ini bukan sahaja mengekalkan kecantikan luaran, malah dalaman wanita juga dititik beratkan.

Antara produk-produk Salina'z Herbs:




Antara kebaikan produk SALINA'Z HERBS adalah seperti berikut:


Jus Kembali Dara 
WM RM 43.90 / EM RM 46.90


ü Merawat masalah keputihan & haid yang tidak teratur
ü Menaikan tulang punggung & payudara wanita agar lebih montok dan anjal
ü Menyuburkan rahim & peranakkan wanita (baik untuk wanita yang sukar mendapatkan zuriat)
ü Menegang & mencerahkan kulit
ü Melambatkan proses menopaus
ü Memberikan tenaga dalaman wanita
ü meningkatkan sistem imunisasi
ü Mengurangkan senggugut
ü Menambahkan keinginan seksual wanita & mengeratkan hubungan suami isteri
ü Sesuai untuk semua wanita sebelum atau selepas rumahtangga
ü Membantu mengatasi masalah keputihan
ü Mengetat dan mengecutkan rahim (bagi wanita lepas bersalin)
ü Menguatkan otot faraj dan mengetatkan faraj
ü Menambah kolagen dalam badan
ü Mencantikan kulit dan nenaikan seri wajah
ü Membantu menghilangkan bau badan
ü Menyeimbangkan dan mengawal kelembapan vagina
ü Membantu wanita dari dijangkiti penyakit kelamin yang disebabkan oleh jangkitan fungus dan bakteria

Slimax White Cofe


WM RM 39.90 / EM RM 43.90

ü Membantu melangsingkan badan
ü Membantu merendahkan kolesterol
ü Membantu mencerahkan kulit
ü Membantu merawat penyakit
ü Membantu masalah rambut
ü Membantu masalah insomnia
ü Membantu mengurangkan sakit sendi & otot
ü Membantu menambah tenaga

Minyak Kelapa Dara
WM RM 39.90 / EM RM 43.90

ü Mengatasi masalah migraine
ü Mengatasi masalah resdung
ü Mengatasi masalah sembelit
ü Mengatasi masalah ruam lampin
ü Mengatasi masalah psoriasis
ü Mengatasi masalah alahan makan & ezima
ü Mengekalkan berat badan ideal
ü Melembutkan rambut
ü Membantu mencairkan kahak & melegakan pernafasan
Feminine Wash
WM RM22.90 / EM RM27.90

ü Mengembalikan kewanitaan
ü Merapatkan otot vagina yang longgar selepas bersalin
ü Membantu mengatasi masalah keputihan
ü Membantu mengatasi masalah kegatalan
ü Membantu mengatasi masalah berbau akibat daripada bakteria
ü Memelihara keseimbangan pH
ü Memberi kesegaran & keselesaan sepanjang hari



PUTRI DRINK
WM RM 39.90 / EM RM 43.90

ü Meningkatkan keinginan seksual
ü Meningkatkan kesuburan wanita
ü Mengimbangi hormon
ü Membantu mencerahkan kulit
ü Menghilangkan kedutan pada kulit
ü Membantu menegangkan kulit
ü Membantu mencantikan & menggebukan kulit
ü Membantu menambah tenaga


PERFECT WHITE SLYM


WM RM179.90 / EM RM189.90

ü Gabungan 11x stem sel dan Lutein berfungsi untuk merawat & mencerahkan kulit
ü Menurunkan berat badan dalam masa yang singkat
ü Melambatkan penuaan dan mengembalikan keremajaan kulit
ü Menghilangkan bekas parut dan jerawat
ü Menghapuskan toksin dalam badan
ü Menguatkan dan mencantikkan kuku dan rambut
ü Mencerahkan lingkaran bawah mata dan penglihatan
ü Merawat penyakit sembelit dan buasir
ü Memelihara kulit dari rekahan
ü Sesuai untuk pelbagai golongan dan peringkat umur


Selfie dengan Perfect White Slym
Banyak kan khasiat produk Salina'z herbs ni?? Rugi sesiapa yang tak mencubanya. Especially mereka yang sudah pun mendirikan rumah tangga. Resepi memikat suami gituhh..

Produk produk keluaran Salina’z Beauty adalah produk yang dihasilkan dari ramuan semulajadi dan kaya dengan pelbagai ramuan herba asli yang dijamin halal dan selamat digunakan untuk wanita dari semua peringkat umur. Salina’z Herbs sentiasa memantau dan memastikan produk keluaran syarikat mereka bermutu tinggi, selamat digunakan dan mendapat kelulusan KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia). Pihak pengurusan juga sentiasa mengiatkan aktiviti promosi produk dari masa ke semasa melalui media cetak, media elektronik dan juga media sosial. Dengan adanya aktiviti ini akan dapat melonjakkan jenama Salina’s Beauty dan jualan produk keluaran Salina’z Herbs dan Salina’z Beauty.

Kepada yang nak mencuba tu, uallz boleh contact sendiri seperti yang di bawah ini..

Salina Herbs
Nor Salina Abd Sani di talian 019-2796949 atau e-mail ke salinazherb@ymail.com

Cawangan Salina Herbs / Salinaz Beauty:

Shah Alam:
No.10 Tingkat 1, Alam Budiman, Seksyen U10, Shah Alam.

Putrajaya: 

No.26A, Tingkat 1, Jalan Diplomatik, Presint 15, 65025 Putrajaya. 

K03, Pasar Awam, Presint 16, Putrajaya. 


K08, Lower Ground, South Area 

Alamanda Shopping Centre 
Jalan Alamanda, Presint 1, Putrajaya 

**Untuk maklumat lanjut.....sila terjah....

Official Website

Facebook

Credit to Mama Darwish

Pemenang peraduan Salina'z Herbs. Alhamdulillah! Eina menang! Terima kasih Salina'z Beauty!!
Eina sendiri dah cuba minum Salina'z Herbs Putri Drink Gold!! Sedaapp... 
Done!! Selamat mencuba!! Jom cantik ramai-ramai!



#haiblogger
‪#‎einaangelnetwork‬
‪#‎SalinazHerb‬
‪#‎recommended‬
‪#‎SalinazBeauty‬
‪#‎bloggerday‬
‪#‎bloggermalaysia

2 comments:

Put your comment here!!