Friday, February 19, 2016

Pengumuman 6 Pemenang CAPTION terbaik HASHTAG #einaewanwedding

Assalamualaikum uallz!!!

Alhamdulillah..!! Dah nak dekat sebulan eina jadi isteri orang. Ramai betul yang datang wedding haritu.. Eina tak sempat lagi nak update pasal wedding sendiri.. Tapi yang ni wajib update sebab dah lama sangat dah ni. Sorry korang! 



Eina buat HASHTAG ni saja je untuk senang eina nak tengok macam album kawen dalam INSTAGRAM. Sekarang ni kan semua orang main hashtag untuk event apa-apa kan. Hee..
Bila tengok balik, senyum-senyum gituhh.. Hehe.. Berangan jap! Eh?? Kih3.. 

Terima kasih kepada semua yang join CONTEST Caption hashtag #einaewanwedding haritu.. Eina sangat appreciate. Susah betul eina nak pilih pemenangnya sebab cantik-cantik gambar dan captionnya sweet je.. Sepatutnya eina nak pilih 3 orang je yang akan dapat hadiah sweet2 dari eina dan husband, tapi eina rasa eina nak tambah jadi 6 lah... Hee...

PENGUMUMAN!! Jeng Jeng Jeng!! 


1. JULIA JOHARI 
LINK IG: @mrsjuliajohari

2. SHIQIN SUNSHINE
LINK: IG: @shiqinsunshine

3. INA AINAA
LINK IG: @ina.ainaa

4. EYZAMIEL
LINK IG: @eyzamiel

5. AYU IDRIS
LINK IG: @ayueidris

6. NURFARAHIN HARUNISOM 
LINK IG: @farah_harunisom

Eina dan suami, Syazwan Ahmad, ucapkan tahniah kepada pemenang-pemenang..!! Sila PM eina Nama Penuh, Alamat dan No Phone ye untuk claim hadiah..! Kepada yang tak menang, terima kasih kerana join ye...!! Semua cantik-cantik sebenarnya!! Nanti kalau ada event apa-apa lagi, eina buat contest hashtag, join lagi k!! Uallz memang best dan thank you sebab datang wedding eina!! Kepada yang nak tengok gambar2 yang terkumpul, search kat IG, #einaewanwedding, maka terkeluarlah semua atau KLIK SINI..

Alhamdulillah!! Doakan eina bahagia till Jannah k!! Amin!
#einaewanwedding
#contesthashtag
#wedding
#bigdaycikblogger
#einacontest
#EAOfficialCrew
#pengumuman
#einaangelnetwork
#bloggermalaysia

Thursday, February 18, 2016

Majlis Sidang Akhbar & Pelancaran Karnival PEACEYALL, KOMIK "SKOOLASTIK" oleh Kartunis UBI dan Aplikasi "DAC PEACEYALL"..

Assalamualaikum uallz!!

Pada 17 February 2016 I Rabu I Putrajaya I Einaangel Network telah dijemput untuk menghadiri sebuah MAJLIS SIDANG AKHBAR DAN PELANCARAN 3 perkara iaitu:

i) Majlis Sidang Akhbar & Pelancaran "Karnival PEACEYALL".
ii) Pelancaran Komik "SKOOLASTIK" oleh Kartunis UBI.
iii) Majlis pelancaran permainan applikasi "DAC PEACEYALL" oleh Dato' AC Mizal.


Antara Blogger Malaysia yang hadir..
Sidang media ini diadakan pada pukul 2 petang di Hotel Pullman by Lakeside Putrajaya, Putrajaya. Antara selebriti yang hadir ialah Dato' AC Mizal, Datin Emylia Rosneida, VJ Peaceyall.FM dan Kartunis UBI. Ramai juga wartawan dan Blogger Malaysia (jemputan HAI BLOGGER) yang menghadirkan diri untuk menjayakan majlis sidang akhbar ini.



Dato' AC Mizal bawa lebih 150 usahawan jelajah Malaysia dalam Karnival Peaceyall.


Radio Online berkonsepkan radio interaktif pertama Malaysia yang dimiliki sepenuhnya oleh Dato' AC Mizal akan mengadakan satu karnival besar besaran sempena mempromosikan dan meraikan peminat-peminat setia stesen Peaceyall.FM di seluruh Malaysia. Bermula di Melaka pada 2-3 April 2016 bertempat di Dataran Ayer Keroh, Melaka dan diikuti di Pulau Pinang, Perak, Terengganu, Johor dan terakhir di Kuala Lumpur.



Tujuan utama Karnival Peaceyall ini diadakan sebagai satu landasan pihak stesen berinteraksi dengan penonton setianya lebih dekat disamping membantu para usahawan untuk mempromosikan produk mereka ke seluruh dunia dengan kos yang lebih rendah tapi impak yang tinggi.



Dengan kerjasama OMGFest Ventures, pelbagai aktiviti menarik telah dirancangkan seperti ujibakat mencari VJ Peaceyall.FM, permainan kanak-kanak, persembahan menarik dari VJ dan selebriti dan semestinya dari Dato AC Mizal sendiri. Karnival 2 hari ini adalah pertama di Malaysia yang akan dipancar dan dipertontonkan secara langsung (LIVE STREAMING) ke seluruh dunia melalui applikasi Peaceyall.FM. 


Best kan?? Kepada sesiapa yang berminat nak jadi usahawan bersama Karnival Peaceyall, boleh hubungi talian di +6011 2626 1656 (Daz) / +019-279 6275 (Lieza) atau email ke karnivalpeaceyal@gmail.com. Segala info boleh didapati di laman sosial Peaceyall.FM atau di OMGFEST2014.

Untuk DOWNLOAD: KLIK SINI

Permainan Aplikasi "DAC PEACEYALL" cara baru berinteraksi Dato' AC Mizal bersama peminat.

Permainan alaf baru ini adalah satu platfom baru yang dibuat untuk menarik minat sesiapa yang suka main GAME dalam handphone. Latar belakang yang TRENDY dan CATCHY sesuai dengan penampilan Dato AC Mizal sendiri. Dengan GAME ini, kita juga berpeluang untuk mengetahui aktiviti Dato AC Mizal dengan mendapat pesanan istimewa yang akan automatik masuk dalam NOTIFICATION.



Dalam GAME itu juga, kita boleh membeli minyak wangi keluaran DATO AC MIZAL yang tengah hangat di pasaran sekarang. "DAC PEACEYALL" ini boleh dimuat turun dengan percuma di Google Play Store dan Apple Apps Store bermula sekarang.

UNTUK DOWNLOAD GAME DAC PEACEYALL: KLIK SINI

KARTUNIS UBI kembali dengan KOMIK SKOOLASTIK.

Bagi peminat komik terutamanya komik "UJANG", pasti akan kenal dengan kartunis UBI ni. Komik "SKOOLASTIK" ini yang hanya berharga RM19.90 senaskah boleh dibeli secara ONLINE di www.kedai.kartunisubi.com atau semua cawangan kedai buku di seluruh Malaysia bermula 20 February 2016. Untuk maklumat lanjut juga boleh lawati sosial media beliau sendiri di Facebook Kartunis Ubin (KLIK SINI) atau Instagram @kartunisubi (KLIK SINI)..


Ucapan Dato' AC Mizal ketika majlis dijalankan..

Alhamdulillah.. Selesai 3 agenda sidang media yang berlangsung dengan jayanya.
Peace Yall!!! Jom support usahawan anak jati Malaysia! Terima Kasih HAI BLOGGER kerana telah menjemput EINAANGEL NETWORK untuk bersama-sama menjayakan sidang media ini.

‪#‎omgfest2014‬ 
‪#‎peaceyallcarnival‬ 
‪#‎skoolastik‬ 
‪#‎liveupdate‬
‪#‎dacpeaceyall‬ ‪#‎dataranayerkeroh‬ ‪#‎melaka‬
Follow IG: @omgfest2014
Follow IG: @peaceyallfm
‪#‎pressconference‬
‪#‎haiblogger‬
‪#‎einaangelnetwork‬
‪#‎bloggermalaysia‬


Tuesday, February 16, 2016

Einaangel Network sebagai Official Media Partner X Brand Ambassadors..

Assalamualaikum uallz!!!

Alhamdulillah Einaangel Network telah dipilih untuk menjadi sebahagian dari X Brand Ambassadors. Pada Sabtu ni akan berlangsungnya satu event iaitu X BRAND AMBASSADORS FASHION SHOW IN CELEBRATING OF CHINESE NEW YEAR 2016 yang besar besaran di Sungei Wang, KL. Ramai yang terlibat untuk menjayakannya. Antaranya adalah EINAANGEL NETWORK sendiri sebagai OFFICIAL MEDIA PARTNER. Yeayyhhh!!!

Antara pihak yang terlibat:


Wow..ramainyaa kan....
X Brand Ambassadors Fashion Show In Celebrating of Chinese New Year 2016

Date: 20th Feb 2016 ( Saturday )
Time: 2pm to 3.30pm
Venue: Sungei Wang Plaza


Tentative Program Rundown

2:00pm -210pm: Welcome address by Emcess & Speech by organizer.

2:10pm-2:20pm: Opening round Introduction of MMK Brand Ambassadors with Cheongsam Fashion Show

2:20pm-2:25pm: 1st Performance
( Chinese Culture Dance to be Update )

2:25pm- 2:35pm: 2nd Round , MMK Brand Ambassadors with 3Bskin T Stirt and Dark Jean For Products Presentation

2:35pm: 2:40pm: Invitation VIP & Sponsors to Stage & Credit Mention

2:40pm-2:55pm: 3rd Round, MMK Brand Ambassadors with
Kebaya, Cheongsam & Saree Attire Fashion Show

2:55pm-3:05pm: Sponsors Credit Mention

3:05pm- 3 :15pm: last Performance,
Plus Size Ambassadors Fashion Show

3:15pm-3:30pm: Group Photos


Pentas yang akan digunakan untuk EVENT tersebut.
Jom klik sini untuk maklumat lanjut! KLIK SINI
Atau, boleh hubungi:
Jason Hee 012-9211486
MMK Event Organizer
missmalaysiakebaya@yahoo.com
Yeayyyhhh!!! Jom ramai-ramai memeriahkannya!!! Jumpa kat sana ye...
#XBrandAmbassadors
#FashionShow
#ChineseNewYear2016
#einaangelnetwork
#MediaPartner
#BloggerMalaysia

Friday, February 5, 2016

Mentholatum Botanics mengeluarkan produk 100% daripada Herba dan Bunga..

Assalamualaikum uallz!!

Harini eina nak share produk baru yang eina recommend uallz untuk pakai. Jenama Mentholatum sangat terkenal dengan kebaikannya. Macam-macam produk yang ada. Tahun ni, Mentholatum menambah satu lagi produk yang bakal menjadi viral di mana sahaja. Produk Mentholatum Botanics berinspirasikan "GOODNESS OF NATURE FROM THE EARTH.




Macam kat spa, kita boleh buat facial muka mahal-mahal kan?? Sekarang ni tak payah mahal-mahal untuk semua tu. Uallz boleh rasa macam buat facial di spa dengan harga yang murah. Produk ni hanya terdapat di Guardian buat masa ni. Maklumlah, baru lagi kan. Guardian pun dah menjadi tempat tumpuan untuk sesiapa yang nak cari barang-barang macam ni.. 


Antara produk yang ada ialah FACE WASH, FOAMING WASH, PUMP WASH dan SHEET MASK. 

FACE WASH (Ada 4 Jenis)
HARGA: RM14.90
-Hydra Whitening 
-Pore Refining
-Deep Cleansing
-Hydrating



PUMP WASH (Ada 2 Jenis)
HARGA: RM21.90
-Deep Cleansing
-Moisturising & Brightening



FOAMING WASH (Ada 2 Jenis)
HARGA: RM25.90
-Oil and Blemish Control
-Whitening


SHEET MASK (Ada 5 Jenis)
HARGA: RM6.90
-Aloe Vera Hydrating Facial Mask
-Pomegranate Anti-Oxident Facial Mask
-Rosemary Pore Refining Facial Mask
-Rosehip Oil Brightening Facial Mask
-Lavender for Soothing Facial Mask


Lembut sangat pada kulit. Licin dan rasa bersih sangat. Sesiapa yang sukakan bahan-bahan semula jadi untuk kulit, eina recommend uallz pakai produk ini ye.. Eina dah cuba, uallz cari pulak!!
Hanya di Guardian!!







MAKLUMAT LANJUT
Facebook: Mentholatum Botanics
Official Website: Mentholatum Botanics


#recommended
#produk
#review
#mentholatumbotanics
#einaangelnetwork
#bloggermalaysia
  

Wednesday, February 3, 2016

Terkejut dengan kesan produk Refinity Acne Hydrogel!

Assalamualaikum uallz!!

Baru-baru ni produk baru Refinity Acne Hydrogel menjadi viral di laman social!! Kenapa?? Eina pun tak ketinggalan untuk cuba produk ni sebab banyak sangat review pasal produk ni. Mulanya eina memang takut nak cuba sebab produk ni eina pakai seminggu sebelum eina melangsungkan perkahwinan.. Takut la kalau tiba-tiba rosak muka eina kann... 


Memang tak salah pilihan eina untuk pakai produk ni.. Sangat best pada muka.. Dalam masa sehari boleh dapat kesannya yang sangat ajaib.. Eina pakai sampai sekarang dan eina rasa macam nak repeat lagi je bila habis.. RM70 sangat berbaloi dengan produk macam ni.. Kulit eina jadi lembut dan anjal je.. Walaupun kulit eina tak ada masalah jerawat tapi dapat rasa kulit eina semakin licin dan putih.. 


Kepada yang nakkan seri wajah masa bersanding tu, eina suggest uallz try produk ni.. Seriously takkan menyesal.. Alhamdulillah! Kulit eina makin cantik dan berseri masa melangsungkan perkahwinan haritu! Yeayyhhh!!!


Mak andam eina sendiri tanya, eina pakai apa kulit eina senang nak di make up kan..
Jawapannya, eina pakai Refinity Acne Hydrogel!!! Hee.. Siapa yang tak nak cantik kan??
Jom cantik ramai-ramai!!

Sesiapa yang nak cuba produk ni, boleh TEKAN SINI..

#einareview
#einashare
#pengalamaneina
#produk
#beautyblogger
#einaangelnetwork
#bloggermalaysia