Friday, February 5, 2016

Mentholatum Botanics mengeluarkan produk 100% daripada Herba dan Bunga..

Assalamualaikum uallz!!

Harini eina nak share produk baru yang eina recommend uallz untuk pakai. Jenama Mentholatum sangat terkenal dengan kebaikannya. Macam-macam produk yang ada. Tahun ni, Mentholatum menambah satu lagi produk yang bakal menjadi viral di mana sahaja. Produk Mentholatum Botanics berinspirasikan "GOODNESS OF NATURE FROM THE EARTH.




Macam kat spa, kita boleh buat facial muka mahal-mahal kan?? Sekarang ni tak payah mahal-mahal untuk semua tu. Uallz boleh rasa macam buat facial di spa dengan harga yang murah. Produk ni hanya terdapat di Guardian buat masa ni. Maklumlah, baru lagi kan. Guardian pun dah menjadi tempat tumpuan untuk sesiapa yang nak cari barang-barang macam ni.. 


Antara produk yang ada ialah FACE WASH, FOAMING WASH, PUMP WASH dan SHEET MASK. 

FACE WASH (Ada 4 Jenis)
HARGA: RM14.90
-Hydra Whitening 
-Pore Refining
-Deep Cleansing
-Hydrating



PUMP WASH (Ada 2 Jenis)
HARGA: RM21.90
-Deep Cleansing
-Moisturising & Brightening



FOAMING WASH (Ada 2 Jenis)
HARGA: RM25.90
-Oil and Blemish Control
-Whitening


SHEET MASK (Ada 5 Jenis)
HARGA: RM6.90
-Aloe Vera Hydrating Facial Mask
-Pomegranate Anti-Oxident Facial Mask
-Rosemary Pore Refining Facial Mask
-Rosehip Oil Brightening Facial Mask
-Lavender for Soothing Facial Mask


Lembut sangat pada kulit. Licin dan rasa bersih sangat. Sesiapa yang sukakan bahan-bahan semula jadi untuk kulit, eina recommend uallz pakai produk ini ye.. Eina dah cuba, uallz cari pulak!!
Hanya di Guardian!!







MAKLUMAT LANJUT
Facebook: Mentholatum Botanics
Official Website: Mentholatum Botanics


#recommended
#produk
#review
#mentholatumbotanics
#einaangelnetwork
#bloggermalaysia
  

3 comments:

  1. Liz sk foaming formula. Sbb soft giler2. Kbtln pulak utk oily skin mg try la.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeke... Makin cantik la nantii.. Heee.. ;-)

      Delete
    2. Yeke... Makin cantik la nantii.. Heee.. ;-)

      Delete

Put your comment here!!