Friday, February 19, 2016

Pengumuman 6 Pemenang CAPTION terbaik HASHTAG #einaewanwedding

Assalamualaikum uallz!!!

Alhamdulillah..!! Dah nak dekat sebulan eina jadi isteri orang. Ramai betul yang datang wedding haritu.. Eina tak sempat lagi nak update pasal wedding sendiri.. Tapi yang ni wajib update sebab dah lama sangat dah ni. Sorry korang! 



Eina buat HASHTAG ni saja je untuk senang eina nak tengok macam album kawen dalam INSTAGRAM. Sekarang ni kan semua orang main hashtag untuk event apa-apa kan. Hee..
Bila tengok balik, senyum-senyum gituhh.. Hehe.. Berangan jap! Eh?? Kih3.. 

Terima kasih kepada semua yang join CONTEST Caption hashtag #einaewanwedding haritu.. Eina sangat appreciate. Susah betul eina nak pilih pemenangnya sebab cantik-cantik gambar dan captionnya sweet je.. Sepatutnya eina nak pilih 3 orang je yang akan dapat hadiah sweet2 dari eina dan husband, tapi eina rasa eina nak tambah jadi 6 lah... Hee...

PENGUMUMAN!! Jeng Jeng Jeng!! 


1. JULIA JOHARI 
LINK IG: @mrsjuliajohari

2. SHIQIN SUNSHINE
LINK: IG: @shiqinsunshine

3. INA AINAA
LINK IG: @ina.ainaa

4. EYZAMIEL
LINK IG: @eyzamiel

5. AYU IDRIS
LINK IG: @ayueidris

6. NURFARAHIN HARUNISOM 
LINK IG: @farah_harunisom

Eina dan suami, Syazwan Ahmad, ucapkan tahniah kepada pemenang-pemenang..!! Sila PM eina Nama Penuh, Alamat dan No Phone ye untuk claim hadiah..! Kepada yang tak menang, terima kasih kerana join ye...!! Semua cantik-cantik sebenarnya!! Nanti kalau ada event apa-apa lagi, eina buat contest hashtag, join lagi k!! Uallz memang best dan thank you sebab datang wedding eina!! Kepada yang nak tengok gambar2 yang terkumpul, search kat IG, #einaewanwedding, maka terkeluarlah semua atau KLIK SINI..

Alhamdulillah!! Doakan eina bahagia till Jannah k!! Amin!
#einaewanwedding
#contesthashtag
#wedding
#bigdaycikblogger
#einacontest
#EAOfficialCrew
#pengumuman
#einaangelnetwork
#bloggermalaysia

3 comments:

  1. Alhamdulilah....kakak maria tak tau plak guna hashtag tu ada contest tuk hadiah dan tak sangka menang wauuuuuuu happy ye!!!! Mmmuahhh lebiu dik maria...hakak maria nak tuntut hadiah ni nanti sis pm naaa sonokk sgt2...syukur rezeki melimpah ruah

    ReplyDelete
  2. Selamat Pengantin Baru..Moga bahagia hingga ke jannah..Cepat2 buat baby tau..hehe

    ReplyDelete

Put your comment here!!