Wednesday, February 3, 2016

Terkejut dengan kesan produk Refinity Acne Hydrogel!

Assalamualaikum uallz!!

Baru-baru ni produk baru Refinity Acne Hydrogel menjadi viral di laman social!! Kenapa?? Eina pun tak ketinggalan untuk cuba produk ni sebab banyak sangat review pasal produk ni. Mulanya eina memang takut nak cuba sebab produk ni eina pakai seminggu sebelum eina melangsungkan perkahwinan.. Takut la kalau tiba-tiba rosak muka eina kann... 


Memang tak salah pilihan eina untuk pakai produk ni.. Sangat best pada muka.. Dalam masa sehari boleh dapat kesannya yang sangat ajaib.. Eina pakai sampai sekarang dan eina rasa macam nak repeat lagi je bila habis.. RM70 sangat berbaloi dengan produk macam ni.. Kulit eina jadi lembut dan anjal je.. Walaupun kulit eina tak ada masalah jerawat tapi dapat rasa kulit eina semakin licin dan putih.. 


Kepada yang nakkan seri wajah masa bersanding tu, eina suggest uallz try produk ni.. Seriously takkan menyesal.. Alhamdulillah! Kulit eina makin cantik dan berseri masa melangsungkan perkahwinan haritu! Yeayyhhh!!!


Mak andam eina sendiri tanya, eina pakai apa kulit eina senang nak di make up kan..
Jawapannya, eina pakai Refinity Acne Hydrogel!!! Hee.. Siapa yang tak nak cantik kan??
Jom cantik ramai-ramai!!

Sesiapa yang nak cuba produk ni, boleh TEKAN SINI..

#einareview
#einashare
#pengalamaneina
#produk
#beautyblogger
#einaangelnetwork
#bloggermalaysia

4 comments:

  1. Memanggg bestt!! Ena punya dah habis.. Stress!! Nak beli tunggu ada rezeki lebih

    ReplyDelete

Put your comment here!!