Tuesday, March 22, 2016

Cafe Alanna's Kitchen sajikan makanan dengan harga murah dan sedap!

Assalamualaikum uallz!!

Fuh!! Sorry lambat update pasal Alanna's Kitchen ni.. Uallz perasan tak haritu eina ada post pasal restaurant ni kat Instagram?? Nak tahu pasal Alanna's Kitchen ni, uallz kena try sendiri.. Pandan Indah, Ampang je..

Kepada FOOD LOVERS!! Eina suggest uallz cuba makan kat restaurant ni okay!!


Ada macam-macam makanan ada kat sini sampai confuse nak pilih mana satu... Semua sedap-sedap..


















Bukti  makanan kat Alanna's Kitchen ni sedap.. Habis licin taw!!


Layanan yang best dan mesra menjadi penyebab kenapa restaurant ni sangat terkenal di Pandan Indah..



Antara kek yang ada di Alanna's Kitchen!! Kepada penggemar kek, uallz kena try beli kat sini.. 


















Antara list menu yang sempat eina snap! Uallz boleh tengok sendiri.. Murah dan sangat berbaloi!! Sedap!! 

 

 





Eina dah cuba makan kat sini.. Dekat je dengan rumah eina.. Jangan lupa cuba okayhh!!


Kepada uallz yang nak tahu lebih lanjut, boleh CONTACT atau REFER bawah ni...
Facebook: Alanna's Kitchen 
Alamat: No:8, Jalan Pandan Indah 1/23D, 55100 Kuala Lumpur, Malaysia
Operating hours: Tuesday - Sunday, 11am - 10pm
Tel: 03-9201 7134
GPS: Alanna's Kitchen Location 
Kepada yang nak tengok komen-komen pasal restaurant ni, uallz boleh try buka Apps FourSquare ni..
KLIK SINI

#AlannasKitchen
#PandanIndah
#einarecommend
#einatravel
#restaurantpilihan
#Malaysianfood
#InternationalFood
#FoodReview
#einaangelnetwork
#malaysianblogger 
 


7 comments:

  1. Bapak aahhhh meriahhh hilerrr makanan kat sini.. Tempting sangatt.. Boleh cuba try test nanti

    ReplyDelete
  2. wowwww sedapnyer...meriah sungguh akak scroll makanan ni tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. lupa nak tanya...hadiah akak dh pos ke hahahhaha

      Delete
  3. Wow you definitely tried a lot of dishes that day. The food looks pretty decent

    ReplyDelete
  4. The food looks delicious. I like the cakes most. Will try when I am nearby.

    ReplyDelete
  5. keren banget kafenya, tapi sayangnya bukan di indonesia ya?

    ReplyDelete

Put your comment here!!