Thursday, March 31, 2016

Terbukti LOVERA Magic Jelly Gel Kecantikan Serbaguna menjadi VIRAL..

Assalamualaikum uallz!!

Perasan tak sekarang ni tengah VIRAL pasal produk Lovera Magic Jelly ni?? Eina dah test sendiri dengan muka eina, rasa sejuk je bila pakai.. Gel ni bukan je boleh pakai dekat muka.. Boleh pakai dekat kulit badan dan rambut sekali taw! Best kan?? Rasa kering je kulit, terus sapu.. Cuaca panas sekarang buat kita rasa macam kering je kulit kan?? Rimas sangat bila dah start menggelupas tu. Eina apply je gel ni bila rasa macam tu.. Alhamdulillah better!




MAGIC JELLY merupakan gel kecantikan serbaguna yang diperbuat daripada gabungan 4 bahan semulajadi iaitu Aloe Vera, Timun, Sengkuang dan Bunga Chamomile. Dengan gabungan 4 bahan semulajadi ni memang sah sangat membantu untuk menyelesaikan masalah kulit dan sesuai untuk sesiapa yang sangat CONCERN dengan kesihatan kulit. Selalunya kita dengar krim sapu di muka saja kan? Tapi kali ni dengan rambut pon boleh.. Luka pon boleh diubati..


EIna nak pesan ni, kalau nak cari produk untuk kulit, better cari yang kandungannya daripada bahan semulajadi je.. Kalau produk-produk yang dari bahan kimia ni sangat bahaya taw! Elok2 nak kurangkan masalah tiba-tiba nanti lagi timbul masalah yang lagi teruk.. 

Eina dan keluarga mertua eina sendiri dah try produk ni.. Alhamdulillah tak ada kesan sampingan langsung dan rasa natural je.. Best pada kulit...!

Ada 25 kegunaan LOVERA Magic Jelly ni..
Antaranya ialah:

1. MEMBUNUH JERAWAT
2. MEMUDARKAN PARUT
3. MENYERIKAN KULIT KUSAM
4. MENGURANGKAN KULIT BERMINYAK
5. MELEGAKAN ECZEMA
6. MENGECILKAN PORI
7. MENGUATKAN AKAR RAMBUT
8. MELAMBATKAN PENUAAN KULIT
9. MELEMBABKAN BIBIR KERING
10. MELEMBUTKAN RAMBUT KASAR
11. MERAWAT LUKA DENGAN CEPAT
12. MEMBUANG DAKI & SEL KULIT MATI
13. MELEMBUTKAN KULIT KASAR
14. MENCERAHKAN KULIT
15. MELEMBABKAN KULIT
16. MEMBUAT SOLEKAN BERTAMBAH GLOWING
17. MELEGAKAN SUNBURN
18. MERAWAT & MELEGAKAN MELECUR
19. MELEMBUTKAN KULIT MUKA DAN BADAN
20. MENGURANGKAN KELEMUMUR
21. MERAWAT BIBIR MEREKAH
22. MERAWAT MASALAH RAMBUT
23. MELEBATKAN BULU MATA & KENING
24. MELEGAKAN BUASIR
25. MELEGAKAN RUAM LAMPIN

Fuhh!! Banyak betul kebaikan produk ni.. Macam boleh ganti minyak gamat bila luka kan?? Jom try! Eina dah cuba.. Memang best pada kulit sebab cuaca sekarang pun sangat tak sihat kan.. Tak ada la nampak kusam je bila terdedah dengan cuaca panas kat luar tu.. 



Kepada yang nak try produk ni or nak tahu lebih lanjut tentang produk ni, uallz boleh CONTACT:
INSTAGRAM

Official : @LoveraMalaysia 
Testimoni : @Lovera.Testimonials
FACEBOOK : Lovera Malaysia

ORDER & HOTLINE : +011 3234 255
Yeayyhhh!!! Selamat mencuba!! 

#LoveraMalaysia
#ProdukKecantikan
#Beauty
#Natural
#einaangelnetwork
#bloggermalaysia

2 comments:

  1. Saya pun dah try..alhamdulillah, memang layak dipanggil magic jelly..saya ada masalah gatal2 kat celah tangan..bila gatal je garu, memang luka2 la celah jari..tapi sejak ada magic jelly lovera ni, sapu je..cepat je baik luka2 tu..

    ReplyDelete
  2. Memang best produk ni.. Ena pun pakai.. Letak kat pergelangan tangan, soft je rasa...

    ReplyDelete

Put your comment here!!