Saturday, April 9, 2016

Koleksi pakaian muslimah Zeeta Zarith menjadi pujaan wanita bekerjaya..

Assalamualaikum uallz!

Harini eina nak share antara butik dan brand yang eina rasa antara yang paling best untuk semua muslimah. Dah tak payah fikir pasal saiz tak ada atau apa sebab butik ni menyediakan pelbagai saiz. Uallz dah beli baju raya belum? Kepada yang belum ada baju raya tu, boleh la terjah n try brand ZEETA ZARITH ni.. Fashion yang moden dan terkini memang sesuai untuk uallz yang mengikut trend.


ZEETA ZARITH menggunakan moto COMFORT, ELEGANT dan URBAN. Dalam merealisasikan impian Busana yang telah hampir 6 tahun ditinggalkan, minat dan kecenderongan Puan Zaiti Noordin di dalam bidang fesyen tidak pernah dilupakan, malah fesyen rekaan Puan Zaiti masih diguna pakai oleh beberapa butik ternama lain sehingga sekarang.


Buat julung kalinya pada tahun 2016 ini, Puan Zaiti Noordin kembali membuat "COMEBACK WITH WORLD FASHION" dibawah Jenama ZEETA ZARITH dengan kerjasama Inhouse Designer menampilkan 5 design terbaru ringkas & selesa, elegant dan Urban.






Di Shah Alam, telah berlangsungnya SEMARAK CINTA RUNWAY SHOW SIGNATURE DESIGN. Ada macam-macam design pakaian muslimah yang dipersembahkan. Terima kasih kepada DENAIHATI kerana menjemput Einaangel Network ke majlis gilang gemilang SEMARAK CINTA RUNWAY SHOW ini. Best! Hanya perempuan saja yang boleh masuk ke majlis ini.. 

Ada macam-macam fesyen ZEETA ZARITH ni.. Antaranya, ZARITH AMANI, ZARITH HANNA, ZARITH ZARA dan ZARITH SOFEA.








Cantik sangat kan?? Dari saiz kecil sampai besar ada tersedia. Di fashion show ni juga, kami di hiburkan dengan artis youtube.



Jom follow ZEETA ZARITH untuk ketahui macam-macam fashion terbaru sekarang!

INSTAGRAM: @zeetazarith

FACEBOOK: Zeeta Zarith

Yeayyhhh!! Done!! Tak sabar nak bergaya dengan brand Zeeta Zarith ni...

#zeetazarith
#fashionshow
#einaangelnetwork
#bloggermalaysia


2 comments:

Put your comment here!!