Thursday, August 27, 2020

Jualan dessert ROSE AINI menjadi pilihan orang Semenyih..

Assalamualaikum dan hye semua!

Korang pernah tak rasa nak makan dessert tapi tak tahu nak beli kat mana?? Eina nak recommend korang beli kat ROSE AINI ni... Memang sedap! Ramai dah beli tapi sebelum ni buat kecik-kecilan je.. Ada macam2 taw. Ingatkan sejenis je.. Rupanya boleh jadi ONE STOP shop yang boleh shopping macam-macam dessert. Port orang beli borong pon ada gak...

Antaranya macam kat bawah ni..


Kek Puding
Saiz 10" - RM55
Saiz kecil - RM5


SAMBAL PUCUK UBI GORENG
Ada 2 jenis. (Pedas biasa atau Pedas Kaw Berapi)
RM12/PACK


PATI DURIAN BELANDA
RM18/kg




POPIA OTAK-OTAK
RM12/pack (1pack ada 30pcs)



MINUMAN DURIAN BELANDA
350ml - RM6.50
500ml - RM8.50


KEROPOK LEKOR LEMBUT
RM5/pack (12pcs/pack)



KEROPOK LEKOR NIPIS
RM5/pack (40pcs/pack)


SOS CICAH SEDAP
RM2/botol


KEROPOK LEKOR CRYSPY
RM7/Pack (35pcs/pack)

Harga dah siap tertera lagi taw.. Apa lagi nak.. Hahaha...
Murah gila kan?? Korang nak buat business pon boleh sangat nak contact ROSE AINI ni..
Cover bukan area SEMENYIH je okay.. Lokasi penghantaran boleh bincang dan boleh diatur..
Hehehe.. 

CONTACT
Facebook : KLIK SINI Rose Aini
Call / Whatsapp : 017-697 9275
Instagram : KLIK SINI @Rosessbakery


So, apa lagi?? Serbuuu!!!!!

#einaangelnetwork
#bloggermalaysia

No comments:

Post a Comment

Put your comment here!!